måndag 21 mars 2011

For old times sake

Let the music flow!

Det var en gång för länge sen ett gäng människor som trivdes jäkligt bra ihop. De slog ihop sina musikaliska ådror och skapade ett band. Namnet var "The Dice". De spelade lite här, lite där, kors och tvärs och överallt, på olika festivaler, företagsfester och krogar. När bandet bestämde sig för att lägga ned fortsatte alla med musiken, dock på olika plan.

Nu är det dags att sammanstråla igen, fast inte på samma grunder eller av samma orsak som sist. Nu är det mer ett projekt som det så vackert heter, och det är andra som håller i trådarna vilket känns riktigt skönt. Det enda vi behöver göra är att fokusera på att spela, och gör vi det jäkligt bra kommer det visa sig genom en schysst utdelning. Förhoppningsvis. Musikbranschen är nyckfull. Däremot finns alla förutsättningar så why not try liksom?!

Var och lyssnade på låtarna och kände lite på dem i helgen. Känns jäkligt skoj att komma igång igen, jag är taggad som fan! Känns även skönt att det är andra som sköter allt runt omkring så all energi kommer riktas mot själva låtarna.

Nog om detta!
Som vanligt har jag femtioelvatusen tankar som ständigt mal runt runt i min skalle men jag har inte riktigt ord på dem än så de får väl skvalpa runt där ett tag till.
Känner att sånt jag känner också skvalpar runt som en tsunami, ena gången är vågen hög, andra gången backar den för att sen ta ny sats och komma igen even stronger. Ja jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det, jag är ju en tänkare på alla sätt och vis, men på något sätt vänjer jag mig som alltid och kliver ut med nya frsächa insiktsfulla tankar :)

Denna vecka kommer gå på i 180 minst! Nattjobb, salsa, repa, träna. Helgen kommer gå i 360 känns det som med tanke på att jag först ska jobba 12h pass både lördag och söndag, gå på salsafest på lördagkväll PLUS att klockan ställs fram en timme. WHICH MEANS att jag missar en timmes sömn. Kommer bli en tung helg på jobbet hehe.

Have a nice Monday lovely people!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar