tisdag 15 mars 2011

Me så jävla Osnygg!!


Oheta träningspics!
Har sagt det förut och jag säger det igen.....jag är INTE snygg när jag tränar!! God damn it att jag ens vågar mig ut bland folk. Tur att jag brukar inse det strax efter det är för sent haha, annars skulle jag aldrig ta mig iväg. Om ni inte tror mig så ta en titt nedan!



Glad efter en timmes löptur. Ser ut som en okramad snöboll :)


Skönt trapphäng, lite stretching på det här så!


Utsikten jag har från bron

Fick i uppdrag att leverera en nyckel till Matfors centrum så jag var inte sen att dra på löparpjucksen och pinna iväg. Hade först tänkt ta löpturen first thing in the morning MEEEEN what the fuck hände när temperaturen visade MINUS FJORTON GRADER?? Skulle det inte i det närmaste vara plusgrader?
Kröp ihop i soffan med gofrulle och kaffe istället, funkade det med :)

Hände en rolig grej på min löprunda. En bil förföljde mig en bit, jag undrade vem fan det var eftersom jag inte kände igen varken bilen eller solbrillsnyllet som körde, men shit så glad jag blev när jag såg vem det var! En som jag jobbade med på Wifstavarv och som jag ser alldeles för sällan! Otroligt att jag blev igenkänd, så fint som jag hade mörkat mitt sanna jag i den outfiten haha! Vet inte om jag törs säga HUR jag blev igenkänd men det blev jag iaf!

Nu sitter jag här, sådär sjukt harmonisk som man bara blir efter ett skönt träningspass. Tänkte hinna med en plats i solen en stund, sen ska mat lagas, träning tränas och salsa salsas :) BAAARA roliga saker!! Axlar/mage står på passet idag tror jag. Efter det ska jag till min söta söta Eva, äta mat ochh umgås, sen beger vi oss till salsan. Det är medelsalsa idag, inte lika rolig som avancerad men att dansa är alltid roligt så jag är inte ledsen för det!

Börjar kännas skitkul nu när man börjar komma in i gemenskapen. Jag märker en stor skillnad nu jämfört med för några månader sedan, både dansmässigt och hur de tänker. Första festen vi var på kändes det som om man var en liten utomjording som inte alls hörde hemma där. Nu planeras det för att vi ska visa upp olika kombinationer i salsaringen osv osv.....SUPERSKOJ! Jag önskar att det kunde förmedlas att det inte är en insiderklubb som man inte kan ta sig in i, utan att det mer är så att Julio tänker att han vill visa HUR man kan göra för att folk ska vilja lära sig och hänga med. Så ni som funderar på att gå en kurs, TVEKA INTE! Ni kommer inte ångra er och hang in there så kommer ni få många, fina vänner och sjukt roligt på vägen!

Nä nu blir det lite altanhäng on my own!

2 kommentarer:

  1. En snygg brud i lyxförpackning...

    / Big D

    SvaraRadera
  2. Ohh thank you...I think :)

    SvaraRadera