måndag 27 februari 2012

En sån helg!

Trots att jag har jobbat så har jag hunnit med att ha en alldeles fantastisk, mysig, underbar och lovely helg!!

Poledanen i fredags.....tyvärr så finns det inga bilder eller film på detta då det var totalt film/kamera-förbud. Det fanns chans att fota efter uppvisningen men jag orkade inte vänta på min tur så jag skippade det. Det var i alla fall grymt skoj, och jag är skitglad över att jag hittat något som kombinerar min vilja att träna styrka och röra mig till musik, all at the same time!

Jag har verkligen världens bästa kille och vänner som stöttar mig i allt jag vill göra, vad det än är!! Tror inte att ni förstår hur mycket det betyder att ni släpar er dit och intresserar er! Det är fanimej inte en självklarhet! De senaste åren har jag hittat riktigt guldkorn i en sandstorm och dessa guldkorn tänker jag hålla hårt i, bara så ni vet!! :)


How ´bout Saturday then?

Hade en rolig dag på jobbet, mycket pyssel och knåp som gjorde att dagen rusade fram. Efter det var det dags för......




Timeout Spa!!
Tyckte vi förtjänade lite kvällslyx så det var det här vi gjorde istället för att titta på Melodifestivalen. Inget dåligt byte right?? Hade inte varit där tidigare men blev riktigt glatt överraskad, det ÄR verkligen lika fint i verkligheten som på bilden!! Riktigt prisvärt också om man jämför med andra ställen i stan. Lite konstigt med tanke på hur fräscht och nytt det är!
Tog lite bilder med telefon men man ser knappt vad som är på bilden så det blev en snodd bild från deras hemsida istället....KLICKA HÄR så kommer ni dit!

Söndag på jobbet. Trött och lite seg men i korthet och stora drag så var det en riktigt bra jobbhelg. Kanske mest för att jag slapp komma hem till en tom lägenhet. Mitt fina, fina hjärta STANNADE KVAR och klev upp klockan FYRA inatt för att åka direkt till jobbet!!!!
Am I a lucky girl or what??!! Så vi fick lite extratid och söndagsmys.

Japp det var min helg i snabba drag. Har varit dålig att uppdatera men jag har liksom inte haft tid som ni ser :)

Nu är det måndag och en riktigt rolig vecka att se fram emot. Jag ska jobba, träna, åka till Härnösand och träffa lite goa gubbar och töser från min utbildningstid. Ska representera utbildningen och träffa generaldirektören för Yrkeshögskolan så för en timme eller två får jag glida i räkmackans köl haha!

Den viktigaste händelsen är väl att jag ska flytta. FINALLY ska jag få ha mina egna saker runt mig!!

Stick around vetja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar