måndag 6 februari 2012

Homeless no more!!

FIIFAAAN VA SKÖNT!!



Härmed kan jag numera sålla mig till den skarpa skaran som faktiskt har ett hem!!
HALLELUJA FÖR DET!!
Snart i alla fall, eller vafan jag kanske inte ska ropa hej förrän jag är över bäcken och inte tappat pengarna som ligger i skon som också trillat av när jag försökte vada? Höhö, skit detsamma, just nu är jag förbannat happy, like a rabbit on the lose!! Paper ska skrivas och det ska väl kontrolleras att jag inte har nåt skit som en prick hos polisen eller liknande, men jag känner mig relativt lugn på den fronten :)
Jag ska i alla fall hyra en 2:a, alldeles bredvid mitt älskade gym. Where shall the slev va if not in da gryta??!!! Som bonus får jag plats med MITT köksbord och MIN säng!! Det enda jag behöver är en soffa, ett soffbord och porslin så att jag slipper äta maten direkt ur kastrullen. KATSCHIING!!

Poledancen gick fenomenalt bra idag, jag var grymmast ever!! Eller, det kändes kanske mer som så, om jag var det eller ej är en annan deal. Det är något med själva grejen som ger en viss sammanhållning i gruppen. Alla tvättar bort sina masker och är sig själva helt enkelt. Det är OKEJ att vara osäker, alla är vi barn i början, man behöver inte vara king of the hill sådär direkt på studs.
Jag har ju helt klart en viss fördel i och med att jag är stark och har en viss kroppskontroll, vilket märks speciellt nu när tricken börjar bli lite mer komplicerade. Dessutom får jag kvitto på att jag har kontroll på min kropp, och det gör mig så genuint lycklig så det killar i lilltån!




Nu när jag snart har någonstans att bo ska jag minsann införskaffa mig en sen födelsedagspresent. Tjejen som ledde klassen idag berättade att, för att nöta in kroppen och vänja den vid stången, satt fast runt den och borstade tänderna. Bara för att träna bort smärtan för det GÖR ONT att knipa fast låren och hänga upp och ned, vare sig man är stark eller inte!! Så det är något jag ska anamma sen, träna, nöta, nöta, träna. Ska bli underbart den dag som jag vandrar ifrån en klass utan känslan av att jag har blivit påsatt av en elefantsnabel.....PÅ TVÄREN!!!!!

Med denna bild på era näthinnor hoppas jag att ni slipper mardrömmar inatt och får sussa gott :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar