torsdag 2 februari 2012

Logikens under

Jag tror verkligen på saker som är logiska. När folk beter sig på ett visst sätt finns det oftast en logisk förklaring till varför. Att sedan hitta den där logiken är en helt annan sak, det kan tyckas rätt ogenomförbart ibland.
En del manipulerar. Jag tror verkligen inte på det. Jag vill ha raka, ärliga kommunikationer med mina medmänniskor, gillar inte när man måste spela ett spel eller när man inte kan vara sig själv eftersom man inte vet hur reaktionen ska bli. Sen är det inte sagt att jag verkligen klarar av att hålla den linjen alla gånger, men de jag känner att jag kan kommunicera med på det viset, de gör jag det med.

Alla undrar väl ibland, det är väl inget konstigt med det?! Då är det väl heller inget konstigt med att fråga rakt ut det man undrar över. Tänk om alla kunde göra det ibland?! Så mycket enklare världen skulle te sig!

Well, well nevermind, jag vet inte riktigt varför jag kom in på det, eller jo det gör jag faktiskt men det blev inget roligt inlägg så vi går vidare.

Imorgon är det finfredag. Kurs ska gås, ben ska tränas, linser ska hämtas, lägenhet ska tittas på, väskor ska packas och töser ska fraktas. Kommer bli en fullsketen dag igen. Kanske hinner jag med en lunch eller så med min vapendragare Fredrik?

Har ingen vidare lust att vidareutveckla det här grymt taskiga inlägg så jag tror att jag går och lägger mig istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar