torsdag 23 februari 2012

Sneakpeak....


.....på morgondagens outfit!



Målmedveten och fokuserad dängde jag runt på stans klädaffärer för att hitta något som jag skulle kunna stå ut med att dansa i under morgondagens poledanceuppvisning. När jag inte skrattade så grät jag nästan, och utbudet var inte heller något att skryta med. Jag har dragit dusterna mellan mig och omklädningsrummen fler än en gång här på bloggen så I´m not gonna do it again, men om jag säger såhär att det är TUR att det är MÖRKT i lokalen imorgon! Klart allt ser lite snyggare ut i neddimmat ljus än i strålkastarlampans sken, även rörelserna blir mjukare, lite rökigare sådär.

Anyway. Eftersom jag inte hittade något som såg bättre ut än om jag tejpat på mig en sopsäck, fick jag ge upp och punga ut. Triumph is da shit!! Tjejen plockade fram en korsett som kostade mer än min förra vinterjacka MEN när hon trollat med knäna och tjuvstartat rean fick jag hela kitet för dryga 400 spänn!!! OH MY GOD!! Så jag är nöjd. Mer än nöjd. Skitnöjd as a matter of fact. Över priset först och främst, hur allt kommer se ut tillsammans och hur det kommer gå att dansa i det är en sekundär historia för en snål jävel som jag haha! Mest nöjd är jag över att jag lyckats manipulera de andra i dansgruppen att rota fram sina hot stuff också....i alla fall ikväll var de på men vi får se imorgon :)

Imorgon kommer det bli en helt fantastisk dag. Ledig, så om någon vill dra en fika eller ta en promenad eller vad som helst, don´t be a stranger! Ni kan även få det exklusiva erbjudandet att krusa mitt hår, nåla fast korsetten eller bära mina skor. Feel free to fill in!!

DESSUTOM!!!
Fick jag igår årets bästa och mysigaste.....ja kalla det överraskning, gåva, present, välj själva, men jag slipper sova ensam på söndagskväll!!!!! Min fina, fina, finaste ever stannar ända tills på måndag, ja eller typ söndagnatt eller måndag i ottan....och åker direkt härifrån till jobbet!!!! Det är det finaste någon gjort för mig (ja och förhoppningsvis för honom också haha) på väldans länge!!

KÄRLEK!!!!

Till er också heeeela helgen låååång!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar