tisdag 28 februari 2012

Skillnad på skillnad

Today we´re gonna talk about.....


Häromdagen fick jag en kommentar som jag har funderat rätt mycket på. Det var angående mitt val av bilder på bloggen från senare inlägg, alltså som visade det jag skulle ha på mig under poledanceuppvisningen. Nu var detta ingen kritiserande kommentar i stil med att jag skulle vara dum i huvudet på något sätt, nej det var helt och hållet en kommentar av det välmenanade slaget av en person som jag vet endast vill mig väl och som jag bryr mig om. Att jag helt enkelt skulle tänka på vad jag lade ut och inte, och att man inte kunde veta var dessa bilder hamnar i slutändan.

Jag blev faktiskt riktigt förvånad. Jag har lagt ut en massa bilder där jag visar mer av min kropp än på dessa. Bilder där jag tränar, där jag semestrar i bikini, där jag visar min mage i olika vinklar och ljus. Nu slog det mig att det är skillnad på skillnad. Uppenbarligen. En bikinibild är mer av det offentliga slaget, och något som alla måste ha på en vanlig badstrand. Inget konstigt med det alltså.

Men. En bild där man visar vad som finns under vardagsstassen blir mer privat och kanske också mer provocerande. Man tvingar på andra sitt privatliv på ett helt annat sätt som de kanske inte alls vill ta del av. Alla vill ha ett eget val. Såklart.

Ibland kan jag, medvetet, testa omgivningen. Sist jag lade ut en bild på min överkropp iklädd en sport-BH TREDUBBLADES antalet läsare bara den dagen. Det säger en hel del om vad vi finner intressant, vad det är vi vill "läsa" om. Mina ord, som jag tycker är så viktiga och oftast genuint bra, är inte det som tilltalar och fångar er, inte i första hand i alla fall. Nope, det är något så mycket enklare än så. Trist, men sant.

Så ibland. Ibland vill jag testa omvärlden.
 Det har däremot A.L.D.R.I.G någonsin varit min avsikt att slänga ut mina privata sängkammarbilder här på bloggen. Har aldrig hänt och kommer heller aldrig att hända. Jag skulle aldrig ge bort något som bara tillhör mig. Mig och den jag har valt att dela mig med. Of course.

Så jag tror och hoppas att ni kan känna er lugna. Jag kommer fortfarande att delge er av sådant som händer i mitt liv. Jag kommer visa träningsbilder, semesterbilder, förmodligen några av mina poledancekreationer/danser. Ni kommer se bilder där jag är nyvaken, trött, sjuk, glad, längtig, svettig......men ni kommer aldrig se en bild där jag visar något som endast är avsedd för fyra ögon.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar