måndag 27 april 2009

Dagen fylldes av nyttigheter till slut

Såhär blev det till slut :) Vårt bonusbarn Turbo kom förbi på sin dagliga visit så vi tog en paus i vårt grävande. Snacka om att man dels önskar att man vore katt samt att man önskar att man HADE en katt när man ser en sån liten godis!

ÄNTLIGEN har de slutat gräva så man får lite uppmärksamhet!



Tror det är fler som somnade till...



Inte bara tjejer som vill sätta klorna i min Arne :)



Till slut fick jag rätsida på dagen i alla fall. Arne har bytt däck på Ådi och sen grävde vi upp två rabatter så nu är det bara att vänta in värmen och sen plantera för fulla muggar. Det är lite konstigt, jag skulle kunna vara ute en hel dag och bara gräva runt i jorden men att tvätta av altan är nästan stört omöjligt för det ÄÄÄRRR ju såå tråååkigt! Såg lite mysko hyresgäster i backen, undra om någon av dem är av ondo. Själv ser jag en tjock liten gul sak som krälar runt och tänker "Ooooh vicken söööööt!" I nästa sekund kanske den sitter mitt mellan ögonen på mig och tuggar vad vet jag, den är söt iaf!

Tog en snabb titt på väderleksrapporten, drog en kalkyl och överslagsberäkning och kom fram till att jag VÄGRAR sitta i en bil på onsdag när solen ska skina som bara den. Därför kommer vi åka redan imorgon, blir en långsemester det här. Ska försöka njuta av den och inte tänka på mat eller träning, vet att det kommer bli hemskt svårt men ska ändå prova. Shit jag låter som världens freak märker jag när jag läser den där sista meningen! Brrr!! Anyway, vi ska sakta snirkla oss fram genom Sverige in i Järvsö där Arne ska kolla på en motorcykel. Yes kära vänner han är i startgroparna för det nu, say no more :) Sedan rullar vi vidare mot Gävle, kanske hinner vi träffa en av mina bästaste av bästa vänner nämligen Linda och hennes kanongrabb till karl. Vi har dock beställt middag hos moster i Upplands Väsby så vi får se när vi kommer iväg hur tight det blir. Sen på onsdag bär det iväg till havs. Jag antar att det kommer bli lite si och så med bloggandet under veckan men jag ska försöka få till lite tid för det också! Tror att jag kommer få många nya intryck som måste ventileras och dokumenteras.

Auf wiedersehn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar