torsdag 23 april 2009

Sommaren är nära!

Nu har snart den första "riktiga" träningsveckan gått och jösses vilken TID det kräver! Idag var jag uppe kvart över sex och när jag hade promenerat, ätit frukost och tränat styrke var klockan helt plötsligt elva. Ja då räknar jag tiden i resor till och från gymmet också.

Ådi var lite småledsen idag också, kan liksom inte riktigt få honom på strålande vårhumör. Finns det ingen sida för cranky cars? Tänkte anmäla honom där så kanske han hittar några andra likasinnade. Ingen bilverkstad vill ta hand om honom heller.
"Hej min bil går inte, eller jo men inte ibland."
"Öh jaha men då är det lite svårt att felsöka om den fungerar."
" Näee det är sant, men vad tar ni för att byta bromsbackar och handbromsvajer?"
" Du, jag tycker du ska köra så länge, iaf till nästa besiktning."

Jahapp....får inte ens skicka honom på spa! Snacka om unwanted. Den enda som faktiskt VILL ha honom är jag och se så älskad han är just nu. Fast i detta väder som varit idag, vem kan inte älska ALLA då?? Första riktiga vårdagen anser jag, eller första antydan till att sommaren är på väg kanske jag ska säga. Har suttit ute på altan och myst lite mellan verkstadssamtalen. Träffade en schysst granntant vid postlådorna, det är visst där man hänger när man vill hänga med på vad som händer och se lite folk:) Hon lovade iaf att det är bra bärskogar så bärhinken+mig= SANT i sommar/höst! Ska plocka så ryggen krumpnar och sen sitta inne i stugvärmen och göra smoothies, sylt, gelè, saft, ja allt så det står ut genom öronen på mig.

Har kämpat på mig nybyxorna också, det gick bra. Anna-Carin förstod dock när hon såg mig att det var DE byssorna jag skrev om igår så fan vet hur lyckade de egentligen är haha! Men de är otroligt sköna det måste jag säga och nya coola hål i dem.

Gjorde förresten pizza idag, med deg av samma ingredienser jag bakat bröd på. Man ska inte tro på allt man läser för här lovades det att det skulle vara finemang att använda den till ALLT typ inklusive pizzadeg....jojo! Täckte den med tonfisk, lök, mozzarella och tomatsås med oregano men likt förbannat tränger smaken av "brödet" igenom och det smakar kattpiss i vilket fall. Suck! Jag har faktiskt börjat äta lite vanligt bröd förresten, en liten skiva här och där kan inte skada tycker jag. Snart måste jag väl börja återinföra lite mer kolhydrater antar jag annars kanske jag tynar bort.

Snart är det redan en ny dag. Då ska vi på Vårmässan och inspireras att handla en massa till huset. Hoppas på en trädgårdsmöbel eller en bastu, vad tror ni inhandlas först? :) Hoppas att bror och Therese kommer ner, har inte hunnit prata med dem än men jag har på känn att de rattar bilen hit efter jobbet annars jäklar!

Vårpussar från mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar