måndag 6 april 2009

Nya friska vindar

Ny vecka, nya tag, nya infallsvinklar från min PT, nya tankar.....näe verkligen inte jag längtar efter nåt med tuggmotstånd i för det första, sen godis i alla former!! Jag vet inte vad som har slagit till, jag tror att det är rastlösheten och otåligheten. Nu har jag ätit såhär i drygt två veckor, har just börjat med mina promenader och idag fick jag riktlinjerna för min styrketräning men jag vill se resultat NUUU helst i förrgår!! Jag är rätt motsägelsefull, en del av mig klarar sig inte utan träning. Jag blir grinig, rastlös och tycker inte att någonting är kul. Den andra delen av mig skulle LÄTT kunna sörpla pina colada i en solstol i en hel vecka och endast röra på tårna om bara solen sken. Tror att mitt "problem" ligger i att jag är våg, så jävulskt typisk våg! Det är så med allt i mitt liv. Ungefär såhär ser det ut:

Om jag har för mycket att göra blir jag galen och bara längtar efter att ligga i soffan och se på en massa skit på tv:n eller läsa en tidning. Om vi är hemma en hel helg och gör just det så gnäller jag för då vill jag hälsa på någon eller göra något.

Om jag är på stan mycket och fikar eller strosar runt i affärer och slötittar eller shoppar så blir jag less på folk och önskar att jag hade bättre fantasi. Gör jag det inte på ett tag så längtar jag efter folk folk folk, liv och rörelse och skulle kunna tillbringa timtals på alla "hotta" fik. Okej jag ljuger, det är nog inte på de hotta ställena ni hittar mig för jag hittar själv inte dit!

Om det dröjer för lång tid mellan gångerna vi tar tag i saker hemma, renovering, ommöblering etc så växer min energi till ett monster och jag skulle ensam kunna flytta berg för förändringens skull. Har vi för mycket hemmapyssel strejkar jag och vill vila mig till kistan.

Om inte min hjärna blir stimulerad på jobbet eller i övrigt funderar den på en massa konstiga saker tills jag varken vet ut eller in. Funderar jag på för många saker eller vill lösa många problem samtidigt tar orken slut.

Om det är många som ringer till mig att det till slut känns som att luren är fastklistrad i örat på mig vill jag be alla fara och flyga för telefonpratning är inte det roligaste jag vet. Är det ingen som hör av sig på en dag undrar jag genast vad det är som är skumt och måste själv slå en pling för att höra civilisation.

Det är inte så att jag gnäller nu utan det är bara så det är. Så JAG är. Jag skyller allt på mitt stjärntecken :) Men jag har i alla fall insett att jag behöver balans i mitt liv en salig blandning av allt. Ibland tippar det över åt ena eller andra hållet men det är okej, jag vet att jag snart tippar tillbaka.

Idag har jag promenerat en mil, det tog 1,5 timme. Är det en bra fart man har på benen då eller inte? Jag har liksom inga referenser.
Fick en schysst kommentar på mitt brödbak :) Jo jag KUNDE nog ha malt linfröna själv men här ska ju allt gå så satans fort så jag tänkte testa.....det gör jag inte igen :) Tog dock en kik på de där malda sakerna i affären idag, de såg ju misstänkt lika de omalda så inte vet jag, tror inte på det där brödet över huvudtaget jag.

3 kommentarer:

  1. Känns lite som jag det där o jag är KRÄFTA. Jag har iallafall gett upp skiten o malt i mig 200 gram godis bara rakt upp o ner....
    Jo det är sant. Ska from nu äta godis bara på lördag efter inrådan av pappa. O som pappa säger är det. Så tack Pappa. :-)
    Vill också säga att du gör det såååå jäääävvvla braaaa! Du står ut och det går o stå ut med dig med! :-D

    SvaraRadera
  2. Men va skönt att det finns nån mer än jag som är så där knäpp.
    Kan aldrig vara nöjd.
    Antingen eller.

    SvaraRadera
  3. Tycker nog det är rätt bra fart. I lumpen ska man springa 1 mil på 55min å det ska alla klara, men då springer man som sagt. Sen låg jag inne med en tanig sak som gick 1 mil på typ 40min, men då tävlade han i gång. :)

    /Bror

    SvaraRadera