söndag 5 april 2009

I cave in!!

Nu tror jag att maten har kommit åt mig och mitt humör trots allt! Jag är FÖRBANNAD! Ingenting går som jag vill och hur jag än vänder och vrider på det så slutar det med att jag skyller på maten. Moget va? Det hela började igår. Vi tänkte göra tacos med glömde att ta fram köttfärsen så vi bestämde oss för att spara den till idag och istället köra på hämtmat. Arne ville inte beställa från samma ställe utan tyckte vi kunde prova nåt nytt så sagt och gjort. Väl hemma var jag uberglad att jag skulle få äta nåt GOTT äntligen! Pizza hade ju slagit värre måste jag ju erkänna men kycklingsallad med vitlöksdressing är inte fy skam det heller. Kan varmt rekommendera Marco Polo, DE har GRYMMA sallader! Men nu var det ju inte därifrån vi beställde utan vi handlade i Matfors, jag behöver inte nämna namnet men helt klart är det att vi ALDRIG kommer handla därifrån igen! Jag öppnade kartongen och vad skådar mitt högra öga?! Lite sallad, knappt skönjbara tomat- och gurkbitar och en sjuhelvetes drös med brända kycklingbitar! Är DET vad jag kallar sallad? Nääääee det kallar jag ett totalt misslyckande vad gäller service, det där är nåt man själv slänger ihop i brist på total fantasi. Inte en majsbit, ingen ananas, inte ens LÖK! Vitlökssåsen var som vatten, misstänker att de använt sig av diskvatten som bas. Så djuriskt besviken men oerhört målmedveten tuggade jag i mig skiten. Jag fick piska ögonen så de inte skulle stirra på Arnes gorgonzolapizza för så fort jag närmade mig den fick jag en puls på 230 och mord i blick. Efter det stoppade jag i mig en näve cashewnötter och ett glas vatten. Toppen! Arne slet fram ett halvt kilo godis. Mer toppen! Jag skar upp ett päron och tuggade i mig det.

Idag var en ny dag med nya experiment. Hade fått nys om ett nytt bröd som måste testas, "jättegott linfröbröd" kan man väl inte misslyckas med? Den lilla petitessen att man ska ha krossade linfrön kan väl inte ha sån stor betydelse? Jag har ju bara okrossade så sagt och gjort jag testade med dem. Kan upplysa er om att om ni försöker ge er på nåt så idiotiskt, DON´T! Såvida ni inte bara ÄLSKAR linfrön och kan äta dem med sked. För när jag, glad i hågen, tog en kopp kaffe och satte tänderna i ett bröd med philadelphiaost på kände jag en himmelsk känsla........jo det är sant, jag trodde fanimej att jag hade dött och var på väg för FY FAN vad äckligt det smakade!!!! Lukten var det inget fel på, musiga dofter som kanel, ingefära och kardemumma omslöt snoken men smaken....nä, jag önskar inget denna ondska!
Så det slutade med att jag fick äta mina ägg och ett äpple istället. Såg fram emot tacosen ikväll men inser nu att vi glömt köpa kryddpåsen samt andra diverse prylar som bör vara till så det får bli ädelostbiffar istället. Låter ju supersmarrigt men jag har haft fel förr. RIGHT?

1 kommentar:

  1. Eeh, man kan inte krossa dem själv då...? :D

    Kram Bror

    SvaraRadera