fredag 24 april 2009

Skrota Mäss-Sundsvall!!

Snacka om värdelöst........hade skrivit en MASSA och skulle bara klicka på "publicera" DÅÅÅÅ FÖRSVINNER INTERNET!!!!! Verkar som det ordnat till sig nu så jag drar väl en repris på vad jag nyss skrev....

Idag har det nog varit jordens soligaste och varmaste dag och var har JAG befunnit mig tror ni? Som en iller i mossan, en hungrande journalist på jakt efter en hot story har jag och Arne plöjt alla gångar som kan tänkas ha funnits på den där vårmässan i Nordichallen, ivrigt letandes en trädgårdsmöbel. Ni som tänker åka dit imorgon, strunta i det och gör nåt SKOJ för pengarna i stället!! Köp 12 korvar med bröd, hyr två filmer, dela på en finmiddag, köp ett gäng lotter eller ett kilo lösgodis.....vadsomhelst men GÅ INTE DIT!! Fattar inte, det måsta vara B-galan för alla mässor, statuerat exempel på vad som kan gå snett år efter år, som Oscarsgalans skitiga "efter efterfesten"...ja you name it men värt varken pengarna eller mödan är det då icke! Kalkonpriset går tiillllll.....jag kan höra ekot av besvikelse klinga mellan bergen, något som vi förvisso är stolta över här uppe.

Som ni kanske förstår är jag en aning besviken på att jag hållits fånge av min egen envishet mellan dessa karga väggar istället för att vistas ute i solen och kika upp på den blåblå himlen emellanåt. Alla som känner mig vet att jag nästan hellre skulle begå ett brott än att sitta inomhus när solen skiner och himlen bara är sådär blå så det hisnar i magen....men det var just vad som hände idag. Som tur var kom bror och Therese ner och styrde upp dagen med oss. Snällt och lydigt hängde de på när vi kammade igenom ICA Maxi, Jula, Bauhaus, K-Rauta för att sedan slå till på en trädgårdsmöbel som vi fann på Plantagen. Sex stolar och ett utdragbart bord, MYCKET nöjda över detta kap! Tänkte äta middag ute idag men tiden tröt lite så det får bli en annan dag. Bilder kommer också de en annan dag när det är lite ljusare ute men vill nån se dem in real life är det fritt fram att ta med familjen och joina oss! Vill ni grilla är jag rädd att grill måste medtas då vi inte har införskaffat det.....än ska jag dock tillägga. Lite blommor och ljuslyktor för mysfaktorn sen kan vi nöjda slå ned rumporna och låta sommaren komma.

Imorgon bär det av till Umeå där vi ska våldgästa Jocke och Carola. Får se vad dagen för med sig men jag är övertygad om att det kommer bli skoj! As long as we´re together liksom :) Bilder kommer på söndag om jag kommer ihåg kameran, större mirakel har ju hänt.

Nu är det dags för sömnen att falla över mig. Får se om jag hinner med en springtur imorgon innan vi åker, känns som att det kan bli lite tight men men. Har stoppat magen full med naturgodis som vi köpte på mässan. Mandel inbakad i choklad.....nyttigt? Njäeeee men gott? AAAAA!!!!

1 kommentar:

  1. Sååå jävla gott! Och bättre än sega döskallar, soda pops, punchpraliner o center. :-)
    Ha det bra i Ume o kör försiktigt nog föratt jag antar att ni redan åkt!
    Kram
    Ps håller med fullständigt om mässan, katastrof....

    SvaraRadera