tisdag 7 april 2009

Enträgen vinner

Jag tror tamejtusan att jag lyckats göra ett bröd...nej "bröd" måste jag säga för det kommer aldrig kunna vara ett fulländat substitut men ändå....som går att äta!! Det är typ samma variant som det första jag testade fast det är philadelphiaost istället för keso i det. Och lite bakpulver också. Det blev små söta runda fluffiga kexliknande saker, smakar inget speciellt dock trots att jag slängde i lite brödkryddor. Måste ta mer nästa gång, jag var lite feg sen jag slängde i en jäkla massa salt sist. Så inatt ska jag smaska lite bröd precis som alla andra så det så! Däremot hörde jag rykten om att det är Max hamburgeätning på gång och DET tycker jag inte om! Får väl knapra på min ädelostklädda lax med morotsstavar istället och tänka att det är pommes :)

Blev så glad när jag läste kommentarerna från igår, tuuuusen tack! Känns som att jag behövde lite uppmuntrande ord när jag står här i uppförsbacken. Dock kan jag inte gnälla EGENTLIGEN då jag har valt det själv, hård mot de hårda är det inte så?

Känner mig lite trist också, har inget direkt att komma med idag. Det blir lätt så när man jobbar nätter. Igår visste jag inte ens vilken dag det var, jag trodde vi var på väg mot lördag istället för tisdag! Lever i en liten bubbla av mat, träning och jobb. Ska bli så otroligt skönt om några veckor för då är Arne och jag ledig en vecka tillsammans. Jippieee!! Då ska vi eventuellt på kryssning med moster och Yrjö, beror lite på hur hon jobbar men jag håller tummen för det vore grymt skönt med ett avbrott! Sen tänkte vi ta en egen liten roadtrip nånstans också, vart som helst i Sverige. Får väl se var vi landar, håll i er vi kanske knackar på ER dörr:)

Har dock lyckats snappa upp lite nyheter ur tidningen. Förbryllad läser jag om en 18-åring som blivit, ja jag vet inte om hon blivit våldtagen eller utnyttjad eller vad det nu beskrivs som, på Aveny i lördags. HUR HUR HUUR gick det till liksom?? På DANSGOLVET?? Jag fattar ingenting. Är det någon som var där som har en susning för jag kan inte ens föreställa mig ATT det KAN hända! Tycker att det verkar helt överjävligt måste jag säga. Här får vi förmaningar om att inte gå ensam hem från krogen eller över huvudtaget förresten, att låsa dörrarna när man är hemma, osv osv men hur fan ska man skydda sig om man inte ens kan vara trygg på ett öppet jäkla dansgolv på en av stans populäraste krogar?? Ska vi skaffa kamphundar som tillåts följa en överallt, ska vi låna Britneys as till vakter eller klona Kevin Costner i Bodyguard? Det garderar ju dessvärre inte tillräckligt, de kan ju tvärvända och ge sig på en de också och tjena, där har man inte en chans att komma undan. Nej jag blir så jävla förbannad på alla surt vridna hjärnor som föds där ute, spärra in er och ge er på varann istället!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar