lördag 4 april 2009

Varje dag ett beslut

Har nyss vaknat till efter en tupplur i soffan. Vad är det som gör det så otroligt skönt att somna i soffan?? Är det något slags medel som tillsätts vid tillverkningen? Synd bara att det inte är lika skönt att vakna i den. Känner mig nästintill bakis nu.

Idag har vi följt med kärebror när han införskaffade en trädgårdsmöbel på Krauta. JÖSSES vad BILLIG den var och tusan så snygg! Jag och Arne köpte...ingenting i stort sett förutom lite kablar och en mörkläggningsgardin så att jag ska kunna sova när jag jobbat natt. Vi borde nog ha köpt en vi också meeeeen då kommer beslutsmonstret i mig till liv. Tänk om det finns någon annan som är bättre, (bättre vaddå, sittkomfort eller utseende? Den var ju både skön att sitta i samt snygg, och PRISET blir ju knappast bättre!), tänk om vi ska göra om altan (jo säkert men när då om 10 år kanske) hur blir det då kan vi ha den elller måste vi köpa YTTERLIGARE en annan, skulle vi inte ha en myshörna också förresten, finns det inte så att man kan ha ett bra ihopfällbart bord och stolar som lätt kan skyfflas under en hammock typ och bara hux flux slita fram vid behov? Ja föööööörmoooodligen....INTE!
Samma sak är det vad gäller mitt kommande bilköp. NEJ ÅDI jag har INTE given up on you just yet men man tänker ju framåt så att säga. Det vore ju säkert en smart grej att slå till nu när priserna är låga och räntorna likaså meeeeeen så tänker jag till lite extra och där tar det stopp. Visst jag kan frossa efter andra ådisar på blocket men när jag ser priset kommer snålmaja in och drar åt svångremmen och tejpar ihop pengakassen med superlim. Sen kommer vi ju naturligtvis till vilken bil ska jag HA då? AUDI TT skriker mitt hjärta men det känns meningslöst att lyssna. Min hjärna säger mig att skaffa en Golf men hur kul känns det? Arne ska ju för fan skaffa en häftig hoj (nån gång) så då måste väl jag kunna få hävda mig i en TT....eller? "Vad ska du med en sån där penisförlängare till?" säger Arne :) Tjaaaa ärligt talat är mitt enda argument: Det är en AUDI och den är SNYGG. Mycket som talar FÖR va? Näee jag ska lappa min lille vän, hålla honom nära och ömt och be till bilkyrkogården att den inte tänker kalla på honom än på ett bra tag.

3 kommentarer:

  1. Halloj
    Kolla in Audi A5 Cab vet jag!!!

    Btw kommer gärna på spa besök hos dig

    Kram kram
    kusin Ådi2

    SvaraRadera
  2. Jädrans vilket snyggt badrum.
    Mitt går i retro stil orange rött med medaljonger på.
    Men ska bli svart och vitt i sommar.
    Ha det så bra i skit vädret.

    SvaraRadera
  3. Nice badrum.
    Ser framför mig hur ni och Kälen borna bubblar och myser.

    SvaraRadera