torsdag 9 april 2009

Fastar solen under skärtorsdagen?

Japp då är vi snart på väg till andra breddgrader, Kälen nästa! Kommer bli en snabbvisit för min del tråkigt nog men vad gör man inte när man måste jobba i helgen. Kan för övrigt lova en STOR FET SOL hela lördagen när jag ska sitta inne och stirra på en eld som brinner suck. Dubbelsuck. Kör solen med en egen diet tro, den ska inte lysa på visst många ljusår? Eller fastar den bara just nu fram till långfredagen? Ja ett sidospår bara. Tycker oftast det går bra att jobba skift men den här lååååånghelgen på två 12-timmars dagtidspass knäcker en rätt hårt. Först är man trött för att man måste kliva upp så tidigt, sen går dagen sååååå sakta, sen är man trött när man kommer hem och så gör man om samma visa på söndagen fast då är det snäppet värre eftersom man känner av sviterna från lördagen. Men det är en helg som alla andra, bara att tugga sig igenom den.

Idag har jag hunnit med att kliva upp. Fick ställa klockan på ett så att jag skulle vakna och hinna med mig. Har tagit min milspromenad, bakat bröd så att jag ska kunna äta skinkmacka imorgon hos mor och far, slängt in fyra laxbitar i ugnen så att jag har mat för helgen och snart ska jag dra igång middagen, fetaostbiffar blir det idag. Sen ska det duschas och packas för att sen dra vidare till Kälen. Kommer att göra ett stopp på Fränstametropolen Bykrogen också. Arne ville se ett band som spelar där och jag får väl dricka kaffe och umgås med världens bästa Amir under tiden:) Kanske slutar med att jag får hoppa in och jobba, man kan aldrig veta så noga.

Imorgon ska vi förhoppningsvis tillbringa dagen utomhus. Hoppas på lite sol i alla fall så att vi kan grilla lite korv och känna oss sådär utomhusnyttiga. Tänkte fiska lite men det känns som om man får dra galonisarna lite högre än till naveln då det tydligen ska vara en heeel del vatten på sjön. Typiskt, har inte varit ute och fiskat och känt vårvädret en enda sketen gång i år. skandal!

Ska ta och googla mig in på vart det här med kycklingar under påsk kommer ifrån och ägg och grejer.....jag må va efter men dagens sanning är att jag funderade på det under min promenad och fick inte riktigt ihop det här med Jesus och kycklingarna så jag ska genast uppdatera mig och komma med ett svar!

Until then....GLAD PÅSK på er alla! Hoppas ni får det mysigt och ledigt, allt det där som jag missar men tar igen en annan gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar