torsdag 2 april 2009

Pyssel och förädrabesök

Häromdagen satt jag och pratade i telefon på golvet i köket. Hade telefonen på laddning där så jag kunde inte gå någon annanstans. Helt plötsligt såg jag en MASSA ludd under köksstolarna så jag satte igång att peta loss det. Triumferande hade jag gjort två flugor på smällen, förenat nytta med nöje så att säga. Fick mig att tänka att jag kanske ska förflytta mig runt i huset vid varje telefonsamtal, kanske upptäcker nya små luddkryphål som man kan antasta:) Är det inte underbart med värdelöst vetande så säg!

Den här veckan har jag ju satt igång med mina promenader och löprundor. Jäklar, det tar på rumpan att stega omkring som en besatt! Däremot börjar jag känna mig lite krasslig, varm och ont i halsen. Kan det bli så tro när man totalt lägger om kosten och sen motionerar på det? Är det någon annan som varit med om samma sak? Idag blir det bara en promenad, en rätt lugn en. Jag vill INTE bli sjuk NU!! Skulle ju vara fint det, jag som inte varit sjuk på...ja jag vet inte när, och så nu när man stoppar i sig bara bra mat så smäller det till. Isn´t that ironic?

Mamma och pappa dök upp helt oanmälda igår. Första tanken var "Är det någon som dött" för de gånger de tittar förbi är lätt räknade, dessutom brukar det vara en liten procedur när de ska bege sig från hometown så när de i är rörelse vet man det ALLTID:) Förklaringen var rätt enkel ändå, det skulle vara ett planerat strömavbrott i byn mellan 10-14 så då passade de på att dra iväg en sväng. Mamma skulle på en affär i Kvissle och pappa, ja jag antar att han bara var kaffesugen:) Fick några finfina kommentarer om badrummet (Kom för övrigt på att jag har ju inte ens lagt ut en bild på hur det ser ut FÄRDIGT shame on me! Kommer inom kort.) av pappa: "Men fan va fint det skulle va här om ni hade haft de här ljusgråa överallt, va ljust och fint det skulle vara." Det var hans sätt att säga att det duger haha! Vidare in i sovrummet, där sa mamma "Har ni inte satt såna där pluttar under sängbenen, det måste ni annars repar ni golvet." Jaha...men vad tycker ni om TAPETERNA DÅÅÅ???? Nu är jag LITE elak med dem för de SA faktiskt att det blev galet bra och fint men kan inte låta bli att påpeka de där små kommentarerna som gör att man bara...inte hänger med i tänket riktigt.

Nu måste jag bege mig till köket och kocka lite för middagen ikväll. Det är lite pyssel, man kan liksom inte längre tänka att nähä har jag ingen mat, då slänger jag med en risgrynsgrötskorv så har jag middagen kirrad, utan man måste planera planera planeeeerraaa. Konstigt nog finner jag mig i det rätt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar