onsdag 8 april 2009

Vi har...

...ett nytt projekt på gång:) Ska jag kanske dra en omröstning på en gång så är det avklarat: Vad är viktigast i livet, att ha ett fint hem att visa upp för andra eller att ha ett funktionellt hem med diverse tillbehör som förgyller livet nåt så oookristligt? Jag röstar på det senare alternativet, DEFINITIVT! Så istället för att direkt spara och satsa på ett kök tror jag bestämt att det får vänta några år och det som drog vinstlotten för vart våra pengar kommer gå just nu ääärrr....trumvirvel......yeeeaaah loud and clear.......en BASTU!

Hittade en på blocket som ser ut såhär:


Preciiiiis vad vi önskar, ett litet minus är att det inte finns något förrum till den men vi sitter och funderar ut alternativa lösningar. Tänk er en liten trallutbyggnad med en badtunna på sidan om....aaaahhh life is good but would be even better! Ja nu har vi ju inte köpt den än så det är bara drömstadiet än men det är alltid en början.Vore trevligt att få en start i alla fall, sen när den blir klar är ju en annan sak.
Sitter och tampas med tanken på om jag ska bege mig till gymmet innan jobbet eller inte. På plussidan finns ju förstås det självklara, att det är bra och jag måste ju komma igång med styrketräningen nu också. På minussidan finns att jag inte hinner träffa Arne alls idag, att jag har träningsvärk sen i förrgår, jag kommer bli hungrig som en varg inatt...ja ni ser det fanns mer på minussidan, inte helt oväntat! Antar att jag ändå kommer ge mig av, det är rätt skönt att träna sent på kvällen för det är inte så mycket folk där då. Det är bra nu när jag måste fundera ut vad tusan jag ska göra för övningar. Såna här dagar känns det här rätt meningslöst, idag under min promenad frågade jag mig själv både en och fem gånger varför i helvete jag gör detta. Jag hinner ju bara vakna, promenera, laga mat, träna och sen jobba. Får jag inga synliga resultat inom den närmsta framtiden är det jag som knatar iväg till affären och införskaffar den största godispåse ni nånsin sett och mular i mig tills jag ligger utslagen i soffan och inte kan röra ett finger. Nä kanske inte riktigt så men jag fattar ju att det inte går att hålla på såhär resten av livet, man missar ju så sjukt mycket GOTT!

1 kommentar:

  1. Åh när får vi komma o inviga bastun? Längtar så det knakar, en god köttabit på trallen o fetaste pärgratängen serverad med sallad o fetaost. Sen en dopp i det "blå"
    yammi!!!

    SvaraRadera