fredag 17 april 2009

Va det nån som saaa....FREDAAAA!!!!!!????

Äntligen fredag och ÄNTLIGEN lite ledighet i sikte!! Så fort Arne kommer hem drar vi direkt till svärfar i skogarna. Ska basta ikväll och fiska lite imorgon, sen beger vi oss tillbaka redan imorgonkväll. Känns skönt att komma hem, egentligen hade jag velat vara hemma hela helgen men det är ju mysigt att få komma iväg och fiska och uppleva lite naturliv också. Nog för att vi har det så fort vi öppnar dörren men det är ändå skönt att åka bort. Och att komma hem naturligtvis.
Det har varit sjukt tungjobbat den sista tiden. Inte för att jobbet i sig har varit så tungt utan mest för att jag varit lite less och låg. Less på att måsta skrika för att höras, låg för att det har känts som om det var long time ago som jag gjorde något skoj. Ska dock bli ändring på det!

Nästkommande vecka tänker jag ägna åt träning faktiskt, plus att jag ska gå kurs två dagar på jobbet. Sen tänker jag och Arne vara lediga TILLSAMMANS,smaka på det ni ZUSAMMEN!! Har inte bestämt hela veckans händelser men klart är att vi ska på kryssning till Helsingfors med moster och hennes karl och sen på Buddy Holly-musikalen på lördagen. SKA BLI SÅ SJUUUKT SKOJ!!!!!!! Lär ju känna av ett fett bakslag på måndagen när jobbet drar igång igen, hmpf!

Men nu ska jag inte tänka på det, tänker ta en snabb promenad och sen är det packa och dra som gäller. Life on the road!

2 kommentarer:

  1. Ha det så kuligt med svärisen. Kryssning låter inte helt fel men BuddyHolly vem är det? ;-) Varför boka ni inte in nå finaler i innebandy eller nåt istället, nå intressant!!!!
    kram

    SvaraRadera
  2. när ska du vara med din tjockis då??

    SvaraRadera