onsdag 11 januari 2012

Historisk sovardag

Meningslös dag på grund av att jag tydligen har sovit bort en av de finaste vinterdagarna, men meningsfull just av samma orsak. Vaknade klockan tre, händer ungefär en av femtio nätter att jag kan sova såpass länge så nu är jag i alla fall rätt rustad för sista nattskiftet!

Ska snart åka iväg och kolla på ett hus. Nä jag ska inte KÖPA ett hus, däremot ska jag kanske bo där en månad eller så, ta hand om det medans ägarna är utomlands. Beroende på om jag bestämmer mig för att utbilda mig nu i sommar eller ej, så kan jag väl stå ut med att flytta runt lite fram tills dess. Kanske ska bli min nya grej, husvakt? Annars vet jag inte riktigt hur jag ska göra eller vart jag ska vända mig. Fast egentligen är det nog rätt enkelt, jag behöver bara BESTÄMMA MIG!

Vilket jag också kommer att göra till slut. Så funkar jag. När bollen är i rullning är det bara att fortsätta sparka den framåt och försöka hindra andra att ändra dess riktning. Nu lyssnar jag ju ändå rätt mycket på andra, i alla fall när jag tror att de här "andra" har något vettigt att säga. Jag lyssnar, blir helt snurrig, frågar om och frågar igen, vänder mig åt ett annat håll för att få insikt. Till slut inser jag att det inte är någon mening, det finns inget rätt eller fel. I slutändan handlar det egentligen bara om mig själv, vad jag väljer att göra av det jag har. As simple as that. Nog för att det kan vara rätt svårt det med.

Det löser sig, det gör det alltid. När det lossnar så lossnar det och då är man jävligt glad att man tagit mod till sig att lita på lifttummen ändå. To have a gut-feeling. Tänker alltid på min kloka vän Carl-Fredrik Jensen när jag hamnar i sådana här situationer. Man ska lita på sin gut-feeling, är det något som alltid stämmer så är det den. Trust me on this one!

Dags att slänga i mig lite mat. Var ner på gymmet och körde ett litet crossfitpass med Tobbe förut. Vi började med bänkpress, tre set x 8 rep. Sen var vi uppvärmda och jag tog kommandot genom att tuta i honom att vi skulle köra lite crossfitinspirerat. Såg ut som sådant:

10,9,8,7.........1 reps av:
Kettlebellsvingar
Dips
Burpees

Kan väl sammanfatta det som så att det jag inte hade i styrka hade han och det han inte hade i kondition hade jag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar