torsdag 19 januari 2012

Tomorrow night at 19:00.....

..it´s goin´ down!!



Frågan är om ni kommer vara där och titta?
Förmodligen......INTE! Det är väl nåt på TV ni hellre ska se, nåt ragg ni ska förfölja på krogen eller nåt annat vansinnigt viktigt ;) Det är heeelt ok, jag vet inte om jag skulle dra och titta om jag inte var involverad.
 Men IFALL ni ändrar er är tiden 19:00 och platsen Helex.

De grenar som ingår är följande:

Dips
 (så många reps som möjligt på 60 sek, egen kroppsvikt som vikt)
Marklyft med pushpress
 ( Så många reps som möjligt på 60 sek, 75% av kroppsvikt för killar, 50% för tjejer)
Bicepscurl
(Så många reps som möjligt på 60 sek, 50% av kroppsvikten för killar, 30% för tjejer)
Boxhopp (Upphopp på låda)
(Så många reps som möjligt på 60 sek, 60 cm höjd för killar, 45 cm för tjejer)
Något slags medley, förmodligen blandat med kondition/styrka

Ska bli riktigt roligt. Den här gången är jag inte så nervös, jag tycker mest att det är roligt att det händer något. Säger jag NUUU ja, imorgon kommer jag att vara skitförbannad på mig själv ifall jag inte presterar som jag önskar haha. Har i och för sig inga referenser, pushpress kommer bli trixigt då jag har en kass teknik vilket medför att även om vikten inte är så tung så blir det jobbigt ändå. Äh...hä ä bar å åk!


Igår hade jag en riktig racer-hälsa-på-dag.
Började med att Fredrik hämtade upp mig för bjudlunch. Efter det åkte vi till gymmet och tiggde åt oss tävlingsgrenarna.
Vidare för eftermiddagskaffe hos Jocke och sötaste lilla tösen Lilly. Spelade upp en låt som jag gjort för Jocke. Det var rätt många år sedan det hände sist. Jag saknar den tiden och har, i bakhuvudet, alltid haft en tanke på att dra ihop gänget igen. Om så bara för att testa lite låtar, som ett projekt. Viljan finns men frågan är om tiden gör det!

Avslutade med middag i Matfors med Camilla och hennes trollungar :) Alla var rätt trötta så det var skönt att bara sitta ned, äta och surra och bara vara.

Nu ska jag äta lite, slappa och sen dra iväg på Poledancekurs nummer tre. En månad sen jag dansade sist, få se hur detta kommer att sluta!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar