tisdag 31 januari 2012

What´s the point?

Ibland är det riktigt svårt att sätta sig in i andras liv och förstå hur de tänker. Rätt ofta är det så när jag väl tänker efter. Sånt som betyder mycket för mig behöver inte betyda ett skit för någon annan, och sånt som jag kanske reagerar mer på har aldrig ens funnits som en tanke i den andres värld.

Det gör saker svåra ibland. Jag varken vill eller orkar fundera egentligen, nu vill jag bara ha lugn och ro och slippa den där bävern som gnager sig igenom mitt livsträd. I need roots!

Vad gör jag då när det blir på det här viset?
Svaret är: INGENTING! Jag gör absolut ingenting. Eller, det  BLIR ingenting av det i slutändan. Jag börjar nysta, försöker hitta början på detta ulliga oemotståndliga garn, men ju mer jag nystar desto svårare är det att hitta både början och slutet utan att slå en massa onödiga knutar som bara försvårar och fördummar.

Så, what´s the point of doing anything?
Ja det kan man ju undra ibland! Ibland så är det faktiskt helt jävla onödigt! Eftersom det är sådant som jag inte kan styra över själv så är det egentligen helt jävla onödigt att ens försöka. Jag blir bara mer galen på vägen, och det gynnar varken mig eller någon annan. Jag jobbar efter att hitta en fin balans mellan att försöka visa vad jag vill utan att göra för många ringar på vattnet eller störa i etern.

Idag har jag tittat på en lägenhet. Igen. Det var väl ungefär 100 intressenter, varav vissa var nästan i pensionsåldern (VARÖFR I HELVETE söker sådana personer en SÅN lägenhet för, varför har de inte haft ett hus som de sålt, fått a whole lot of cash for, och sen köpt en flådig lägenhet för??????) Ge fan i mitt space liksom!! Så kontentan av detta är att det kommer bli en lottning och den som vinner.....ja grattis som fan då! På plussidan ligger väl att man inte behöver ta det personligt om man inte får den.

Bäst idag var att jag äntligen fick träna med hantlar och stänger and Helex was da place! Med Fredrik som sidekick, stackarn får inte träna på några dagar då hans rygg har pajat men mirakulöst återuppstått hos naprapaten, så hastade jag igenom fyra ryggövningar.

Med dessa visdomsord lägger jag ned för kvällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar