torsdag 12 januari 2012

Vill du va en....


....hustomte med mig?



Igår var jag och kikade på det där huset som jag eventuellt ska vakta i någon månad. Det var....TOKFINT där och de som äger huset är riktigt sköna människor. Fick titta runt och sen drack vi kaffe och snackade som aldrig förr i drygt en timme. Lite lustigt det där, jag tycker aldrig att jag har något att prata om, att det på något sätt saknas substans i det som mal på i min skalle. Inser dock att det beror på att jag, dagligen, omger mig med människor som helt enkelt inte alls har mina intressen! Jag är en rikig sucker för träning och kost i alla dess former, och går igång på att höra andras mål och filosofier. Karln i huset ska göra Ironman och när jag hörde det var ju liksom samtalsämnet givet :)


Mer träningssnack!
Efter att jag tvingat mig upp ur sängen klockan tolv, ätit grötfrulle och dragit över placet med dammsugaren, drog jag ned till gymmet för att köra ett tabatapass. Visste redan på förhand att det inte skulle bli ett rekordpass direkt, men jag var ändå lite sugen. Efter passet hamnade jag i soffan och snackade utbildning och jobb med två som jobbar på gymmet. Tänker ju inte mig själv som någon expert eller elitidrottare, I´m just me liksom, därför hajar jag till varje gång någon säger nåt i stil med "När man har tränat upp sig och kommit till den nivå som du är"..........whaaat? De menade att jag redan hade något att komma med då jag, på egen hand, kommit långt med min egen träning. Har aldrig tänkt det så faktiskt, men visst har jag lärt mig oerhört mycket genom enbart eget intresse! Det är därför det här känns mer och mer rätt, ja oundvikligt helt enkelt!

Fick en del bra tips, eller inte direkt, men vi resonerade fram lite "bra-att-tänka-på"-grejer. Så nu ska jag fram med pennan och kryssa mig fram i utbildningsdjungeln. Känns ändå som att jag har vägen rätt klar, men det kan hända saker längs vägen såklart.

Nu väntar jag på....tro´t elle ej.....MIN CAMILLA!!!!!!! Vi ska äta, köra soffmys och bara surra. Skön kväll med andra ord!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar