tisdag 3 januari 2012

Morgon i Kälen

Kaffet puttrar, dagen har precis vaknat och jag med den. Bestämde mig igår för att åka hem och ha en lugn, skön, ledig dag. Skrev förut att Kälen inte längre kändes som förut för mig, men jag tror att det börjar ordna upp sig på den fronten nu. Tålamod, det krävs en hel del tålamod vilket är något jag får lära mig gång på gång. Det är bra att vissa saker inte förblir så som jag tror.

Så nu sitter jag här vid köksbordet, mular skinkmacka och sörplar kaffe. Dagen ligger öppen men jag har inte brist på fantasi ska ni tro! Promenad, eller löptur kanske, för att inspektera stormens förödelse över vidderna. Hälsa på mommen, min söta, underbara mommen. Kanske dra iväg och få mig lite eftermiddagskaffe av Linda till och med? Vi har en plan för dagen, om den går att genomföra eller ej återstår att se. Ni kommer garanterat att upptäcka det i så fall :)

Kvällen kommer ägnas åt Kärebror och Puff. De ska få sin julklapp och jag ska få jäsa i deras soffa samt spana in deras nya renoveringsobjekt.

Färden upp igår var inte helt smärtfri. Ett träd hade rasat över vägen och det fanns no chance in hell att vi kom förbi med bilen.

"Äh, säger jag, jag drar bort det" och hoppar ur bilen, glad för ett litet träningspass.

"Men det är ett TRÄD Malin, det är ju hur stort som helst!" säger Therese.

Tss vaddå det ser ju smalt och klent ut, piece of cake liksom! Jo tjena! Jag drog och drog men kan inte påstå att det hände sådär jättemycket;) Bror fick komma med motorsågen à la Jason style! Skyller på att jag var lite svag i ryggen efter mina marklyft på gymmet tidigare höhö!

Nu ska jag dra på mig storstövlarna och bege mig ut i snön. Japp S.N.Ö.N för det ÄR SNÖ HÄR!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar