söndag 15 januari 2012

What´s the story morning glory

Sista 12h-passet har börjat, sen har jag en rätt luftig vecka att se fram emot. Besökstider går att boka in under följande tider:

Mån: Lunch ca 11:30- UPPBOKAD! Jobbar mellan 15-22
Tis: BOKNINGSBAR fram till kl 14:30
Ons: BOKNINGSBAR...här är tiderna lite valfria som det ser ut just nu
Tors: Jobbar 07-15:15. Har poledanceklass 19:45-21:45
Fredag: Jobbar 07-15:15. Tävlar på Helex kl 19:00, intresseanmälan görs löpande ;)

Får ju alltid höra "Hör av dig DU, du som vet när du är ledig". Förvisso, men det kan ju vara roligt ifall man får en spontan förfrågan också så go ahead, var inte blyga!

För övrigt vet jag inte om jag har så mycket att tillägga för närvarande. Har ju bara jobbat så då är inte kreativiteten maxad på andra sätt än så, inte fysiskt i alla fall.
Har insett att jag har funderat så mycket på framtiden, mest för att ha någon slags tyngdpunkt att förankra mig på, att jag kanske har glömt att leva i nuet ibland. Jag är ju Våg och behöver lagom mycket av både och för att ha balans. Den senaste tiden har jag haft mer av en del och mindre av allt annat, vilket skapar en viss obalans naturligtvis. Ingen annan än jag kan ändra på det, en rätt enkel ekvation så länge man har svaret, och nu när jag har insett det så är svaret inte långt borta. Det är så jag funkar verkar det som, en process jag måste igenom.

Först hittar jag ett fel som jag genast vill rätta till. När inte lösningen kommer rusande på en gång, blir jag frustrerad vilket gör att jag kortsluter systemet och hittar inte en enda vettig idé. När jag har fattat att det inte går att göra på det viset, när den där aha-upplevelsen dyker upp (det kan ske på lite olika sätt), så infinner sig en form av lugn. Plötsligt sipprar en lösning fram, och helt plötsligt har jag jobbat fram en ny strategi.

Ups and downs ska man vara glad för, för utan det ena, hur ska man då känna igen det andra?
Jag hoppas att ni har tålamod med mig och att ni hänger med för jag tror att 2012 kommer bli ett år som går i händelsernas tecken.

Scream and shout- Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar