torsdag 5 februari 2009

Ådi is back!

Så har min lilla bebis fått komma hem. Det märks att han inte har förlåtit mig än för guuuud så suuur han var på hemvägen!! Spottade och grymtade och vägrade röra sig framåt i korsningen. Tyvärr funkar han inte som en riktig bebis, ni vet "Om jag ger dig en glass lovar du att sluta kasta ägg på PRO vid mjölkkylen , inte riva upp tvättmedlet och spotta på det för att se om det löddrar och inte kleta choklad på benen för att lura nån som är ännu mindre att det är bajs?" Jag har snarare plåstrat om honom i det mån det går, det var faktiskt inte JAG som inte beställde den där dyra tempgivaren för flera tusen kronor (det var verkstan) och som gör att han får arbeta liiiite mer vid kallstarter. Tändstiften jag hade köpt var inte kompletta så gnistan ville sig inte riktigt infinna sig, därav han lite buttra framfart. Vi har nu bytt tillbaka till de gamla hederliga sotsvarta så BE TILL GUDARNA att det vill sig väl imorgon på besiktningen!!!!!

Jag blir så GLAD för alla fina kommentarer som jag får när jag skriver!!!! TACK SÅ JÄTTESUPERMYCKET, det värmer en sketen kall dag som denna....och alla andra dagar också för den delen :) Trodde inte att så många skulle orka stava sig igenom allt jag skriver, inte utan pistolhot i varje fall, så all heder till er! Många och många, det beror ju på vad jag jämför med. Det är ju inte som i Blondinbellas blogg (har FORTFARANDE inte läst den så nu går jag på referenser), hon har tydligen en miljon besökare i vad är det veckan? Eller varje dag? Det kan väl inte finnas så många förlorade själar? Jag har hellre tio stycken som läser min blogg för att det ger något, ett gott skratt eller vad som helst, än en miljon som läser den bara för att sedan kunna håna i efterhand. Oftast så är det bara mina nära och kära som får ta del av allt surrande och snurrande som jag tänker och reflekterar över men på det här sättet kan jag sprida min sekt till mångfalden haha!

2 kommentarer:

  1. Det var tacken för man stod ute i svinkyla å kolsvarta mörkret å bytte stift :)
    Det värsta med bb´s blogg är ju att om folk läser den bara för att håna henne, så tjänar hon ju ännu mer pengar i alla fall. Skulle kanske tänka på det innan...jaja.

    Kram Bror

    SvaraRadera
  2. hej Malinski!
    Ju...angående din kära Ådi, det är ju så att jag har en själv på gårn här hemma. Kan tänkas vara donatorn till din om det vill så illa nån gång. Men jag håller tummarna, drar en liten kvällsbön för Ådi.....Amen

    /Bettan

    SvaraRadera