fredag 13 februari 2009

Jobba och sova helgens melodi

Verkar tamej tusan som att någon eller någonting har hört mig för idag sken solen som aldrig förr......NIO PLUSGRADER i solen!!!! I can feel it coming in the air tonight. Eller det kan ju vara så att det var p.g.a att jag skulle sova hela dagen så egentligen är det någon som jävlas med mig haha! Kunde inte sova heller, vaknade klockan tio första gången, då var det så varmt i sovrummet att jag svettades precis som om jag hade haft 40 i feber. Sen vaknade jag halv tolv för att slutligen ge upp halv ett. Solen lyste rakt in på mig, det hjälpte inte vilket håll jag än försökte vända mig. Natten kommer bli spännande.....lär väl gå i dvala så fort jag hunnit sätta min fot på jobbet. Blir så avundsjuk på vissa, en kille på mitt jobb sa att han skulle sova till minst fyra.....jag kan ju inte bestämma det utan får vara glad över de timmar jag får. Vissa gånger däremot kan jag sova hur länge som helst så det är ingen logik i det hela heller, en överraskning varje gång. Som ett jävla Kinderägg! Utan chokladen och leksaken förstås.
En bra sak var dock att jag vaknade lagom tills att bror och The kom förbi på kaffetime. Hinner liksom inte med något vidare umgänge dessa helger man jobbar på det här viset så det var tur vi inte missade dem.
En till bra grej var att Arne har gjort en megafin vedkorg så nu slipper man bära veden i famnen och bli nedlusad med bark och skit:) Undra om han hade lite tråkigt när jag sov. Min lilla pysselman han är klurig han!
Såg även på "Garage" ikväll, Den stora sömnen var med i ett reportage, däribland Johan som var min pojkvän när jag var 16 år.På den tiden var han hela min värld, jag andades, sov och åt honom typ....i hela sex månader (vilket var en livstid för en 16-åring)tills han dumpade mig en vacker vårdag. Otroligt hur nån som tidigare påverkat en så en gång i tiden inte har ett dugg betydelse idag, jag kommer knappt ihåg någonting från den tiden. Skulle vilja säga till alla tonåringar idag att DET ORDNAR SIG, ge all skit som händer idag lite perspektiv så kommer det inte vara ett dugg farligt imorgon. Ack så klok jag blitt på äldre dar haha!
Det märks att jag inte fått några nya intryck idag va? Tänkte att jag rapporterar min helg rakt av helt enkelt så får jag vara eftertänksam i efterhand. Sov gott för er som får U lucky bastards!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar