tisdag 17 februari 2009

Skavsår och vuxenliv

Med skavsår stora som jordklotet masade man sig till gymmet i morse. Kunde dock inte ha mina vinterskor på mig utan fick ta gympadojorna vilket var rätt så mycket kallare och halare för mig och mina fossingar. Sen blir det inte bättre av att garageuppfarten är något för smal för två bilar så jag har parkerat halvt på sidan om den vilket gör att jag antingen får kliva in på passagerarsidan eller pulsa i en snöhög för att ta mig in i bilen. Vad kostar det att hyra en bulldozer? Skulle behöva en sån för att meja in oss på grannens tomt, de behöver inte SÅÅÅ STOR tycker jag!! :) Sen en grävmaskin och rätt så mycket mer jord, det borde göra susen för VÅR uppfart iaf haha!
Är rätt så sliten efter helgens jobb. För vissa av er som tror att jag BARA tittar på TV på jobbet ska jag härmed upplysa om att jag denna helg både startat en fastbränslepanna samt bekämpat kemikalier i en kycklinggul helkroppsdräkt och gummihandskar. Det ni! Nu låter det här kanske inte så mycket för en HEL helgs jobb men det är inte bara att trycka på knappen så går skiten igång ska ni veta. Nähääe då, det ska springas och öppnas här och stängas där, fylla på eller tömma....ja en massa saker innefattar det iaf, jag ska inte tråka ut er så ögonen poppar ut.
Har varit rätt isolerad ett tag nu så jag har ingenting att komma med direkt. Har inte varit ute på stan och upplevt världen på länge haha.Men det är väl såhär att bli "vuxen".....alltså vad menas med det egentligen? Vad ÄR VUXEN?? Är det att kunna betala sina egna räkningar (och de som går på SOS är inte vuxna då alltså?). Eller är det att skaffa hus, kids och Volvo, dricka sig way too drunk på midsommarfesten och sen klaga på att man aldrig får ha nåt roligt? I mitt fall känns det som....ja skillnaden på nu och när jag var 20 är väl att jag var lite mer naiv, jag var ute på krogen mer,hade mer social ruljans på folk,var inte lika nyfiken på att lära mig saker jag inte kunde....i övrigt är jag nog rätt så mycket samma person och jag vet inte om jag någonsin kommer kalla mig VUXEN. En skillnad till finns dock och det är umgänget med vänner. Det känns som att många försvinner i pereforin, det är jobb, matlagning, barn, träning och däremellan ska det sociala klämmas in. Tror även här att det är en skillnad mellan killar och tjejer. Killar drar ihop ett gäng och hittar på saker lite då och då men det verkar vara fan så svårt att få ihop det att träffa ens EN av mina tjejkompisar. Nu gnäller jag inte på mina vänner, jag är själv en stor bidragande faktor till detta. Jobbar skift så när jag väl är hemma vill jag vara just hemma. Men i sommar ska jag iaf ta tag i detta och fixa ett girlparty med girlsen från skolan, som en request från Emma :) Nu skriver jag osammanhängande känner jag med dels Macke i telefon, msn på högvarv och maten på gång. Puh life is hard :)

1 kommentar:

  1. Du har stavat grillparty fel!

    /Guess who, haha!

    SvaraRadera