söndag 8 februari 2009

Utmanad again

Utmanad
Jag har blivit utmanad av Svägerska.Regler för utmaningen: Gå till mappen "mina bilder", gå till 6:e mappen och välj den 6:e bilden i den aktuella mappen. Lägg upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex vänner och tala om för dem att de är utmanade.




Åh det kunde inte bli en bättre bild! Här är mitt lillhjärta :) Nej det är inte min egen dotter utan Johannas. Hon heter Nathalie och var brudnäbb på vårt bröllop. På den här bilden var det lite tråkigt att sitta still därav den lite buttra minen men jösses vad söt, fin och SUPERDUKTIG hon var den dagen!! Gick alldeles ensam först av alla längs altargången...åh jag blir alldels tårögd! Men så har hon en superduperduktig och stark mamma också. Träffar dem alldeles för sällan för de bor i Sorsele men nästa gång de kommer på besök har de ju ett eget rum att husera i :) Hoppas bara mamma Johanna tycker det är okej att jag la in den här bilden nu.

Kommer dock inte att kunna uppfylla resten av utmaningen, jag HAR ju inte ens sex stycken att utmana än!! Så det stannar av här liksom hihi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar