onsdag 25 februari 2009

Tillökning i familjen

Japp då har det hänt! Efter måååånga lååååång veckor av väntan har Arne ÄNTLIGEN fått sig en släpvagn:) Nu står den utanför till allmän beskådning, ett riktigt kap tydligen, både prismässigt och utseendemässigt. Fråga mig ingenting, jag ser en släpvagn jag bara, den är grå och lite röd typ. Kanske kanske hinner vi hämta soffan och lite sånt på fredag om vi har tur.
Har återigen lyckats sova bort en riktigt kanondag. Men så är det, den svarta baksidan av att jobba skift. Vältrar mig dock i den sköna känslan varje morgon när jag möter alla trötta stackare som har hela sin arbetsdag framför sig och själv får jag åka hem och sooooovaaa aaaahhhh!!! Till min STORA förtjusning har även MacGyver återigen börjat sändas nattetid så det finns viss lindring framåt småtimmarna. Han är liksom skiftjobbarnas husgud, vår egna Ernst.
Hoppas på lika bra väder imorgon, då ska jag bara vara hemma, kanske ta en löptur och kanske kanske får jag lite sällskap på eftermiddagen om det vill sig väl.
Snacka om att jag igår när jag skrev var lyckligt ovetande om denna enorma våg av kungafamiljenSLASHkronprinsessanSLASHdenlillevanligemannenfrånockelboSLASHförlovning.....när jag slog på TV:n såg jag Reinfelds yttra sig i ett tal som faktiskt (till hans fördel) fick honom att te sig någorlunda mänsklig iaf men jag köper det inte för allt i världen. Det är helt absurt, lever vi på stenåldern eller vad? Är inte Vickan myndig YET?? Dessutom klarade jag inte av att se en sekund till när jag hörde Daniel säga "kronprinsessan" hela tiden.....vore väl lite charmigt om han kunde få säga "gumman" eller "sockerbiten" eller "sugarmom"? Nä jag fattar att det inte går men det är så förbannat stelt och sterilt, som en jäkla affärsuppgörelse!!
One more night to go, sen har jag en fin långhelg att se fram emot......på jobbet alltså! Men som sagt, jag är oerhört glad att jag har ett jobb, det är väl 2009´s mantra det!

1 kommentar:

  1. Jaha...nu börjas det! Arne börjar väl snegla på nåt 4-w driven kärra snart!? Hur länge "duger" volvon då? eller Ådin? Tänk när ni ska hem nån dag med massor av ved och köra upp till er!? jag undrar jag...mmm...? ;) heheheheee...
    Ha en bra natt gumman! ses nån gång under v.11 när Gugge o jag dyker upp! jippi!

    SvaraRadera