torsdag 19 februari 2009

Vill ha vill haaaa

Varför vill man alltid ha sånt som man inte har? Just nu vill jag ha mina skidor här för jag har en vansinnig längtan efter att åka skidor!! Solen skiner, spåret är perfekt och där glider jag runt och spanar på älgar och rävar. Skräckupplevelserna som barn (när pappa hade vallat skidorna så det var 1 dm snö under dem och man fick höra "Maaaalin det droppar från din ryggsäck" när termosen gått sönder) verkar vara som bortblåst. Konstigt det där, hur man förskönar livet ibland. Saknar dock ett riktigt skidspår, något som inte verkar förunnats Målsta-borna, känns ju lite avigt att ta bilen och åka iväg till ett spår när man nu bor såhär naturnära. Så jag får väl ta en tur på sjön när jag väl får hit skidorna och hoppas att isen håller hela vägen.
Önskar även att vi hade haft en stor fet släpvagn och en större fetare bil som kan dra ekipaget så vi får ner den där förbannade veden!! Arne är HEMSKT INNE på att åka och KÖPA en vagn....börjar ana oråd. Kan nästan slå vad om att när jag åker på jobbet imorgon eftermiddag så kommer han åla iväg fort som en besatt och införskaffa en för att sedan stolt visa upp den när jag kommer hem. Han är hemskt lik sin far :)
Sen saknar jag också adaptern och sustainpedalen till pianot. Har inte spelat på 100 år men just nu längtar jag efter att få dra av en låt eller två, kanske lära mig nått nytt. Vill lära mig spela munspel och durspel också, och ukelele. Bror har en sån hemma, kanske ska knipa den i helgen. Trade it for a bath in our doublebubble, eller vad säger du Therese? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar