onsdag 4 februari 2009

En alldeles egen Erik

Fick ju en sån fin kommentar av bror igår så jag får väl samla ihop hjärnsurret och ta och vara lite seriös och normal idag :) I will try, can´t promise anything.....here we go....

Imorse fick jag en himskans trevlig överraskning på jobbet. Löneförhöjning? Nääääää skulle tro men det är något som varit tappat och nu återfunnet.......MIN KÄRA VÄN ERIK!!!!!! Bild kommer nedan:





Vi gick i skolan tillsammans i Härnösand och då sågs vi ju vareviga dag men när the real life kicks in så brukar ju de där sagorna ta slut och LIVET hinner ifatt en. Resultatet blir att man måste ägna sig åt sådana där väsentligheter som jobba, elda i pannan, renovera, handla och massa tråkiga saker istället för att BARA ägna sig åt kaffedrickning i soffan och en och annan fest på helgen. De där festerna, han har räddat mig en och annan gång och tagit hand om mig tills Arne kommit som en gasell i bilen och tagit över hihi. Det är konstigt hur man vänjer sig egentligen. I skolan så fattade man inte ens hur det skulle bli efteråt, att man inte skulle hinna med att ha daglig koll på varann, jag tänkte inte ens tanken. Sen blir det ju som en slags avvänjning som sakta mynnar ut i en acception att ja det blir nog såhär ändå, man får ha koll på det sätt man kan liksom. Saknar dock att höra hans dagliga historier, han är grymt bra på att återge saker så man verkligen kan SE dem! Jag önskar er alla en alldeles egen Erik för det är ett privilegie och ett sant nöje att känna :) Idag blev jag SUPERGLAD när jag fick höra att han minsann läser min blogg så imorgon får jag väl en spade i skallen för att jag lagt ut den där bilden haha.

Imorgon får min bil komma hem!! De hittade inte ett fel......utan FEM! Käre lille vän hur du måste ha fått lida, jag måste ta bättre hand om dig....hur det nu ska gå för jag och bilar är ungefär lika mentalt samspelta som när en tjej frågar om hon ser tjock ut och killen dröjer med svaret haha. Meeeen jag får försöka bättra mig, vi har ju trots allt ett garage nu så jag får väl ta mig tid till att pyssla om den lite. Ses ju inte som något större problem då vi fortfarande inte har nästan några kanaler på TV:n.

2 kommentarer:

  1. Hoppas att Ådin har förlåtit dig nu.
    Jisses vad roligt du skriver man håller på att skratta ihjäl sig.
    Tack för att du skojar upp tillvaron.
    Gunilla (moster)

    SvaraRadera
  2. Hej...igen!
    He´s back! YES..:)
    Var har han hållit hus nånstans!
    Hälsa så mycket om du träffar han igen!

    /Bettan

    SvaraRadera