söndag 1 februari 2009

Lön för mödan

ÄNTLIGEN börjar det kännas som att vi bor i ett HUS med FEM RUM istället för en lägenhet med två rum.....sitter å plitar dessa rader i vårt tilltänkta musik/datarum. Svänger lite på rumpan i stolen, johoodu kan tro man får plats att sitta två bredvid varann nu och spana på blocket, slipper sitta som i en sardinburk. Och sovrummet är klappat och klart,premiärsussning inatt. Jag vet redan nu att jag inte kommer kunna sova med nån ordning eftersom jag efter en veckas ledighet ska upp och hoppa imorgon bitti och börja jobba igen. Ådin är bortlämnad också, nä det är inte nån som lånat den för att KÖRA med hujedamig, däremot har jag lämnat in den på spa. Vi säger så iaf, i verkligheten har jag kört den på andra sidan sjön till långtbortiskogen där de förhoppningsvis kan hela den så jag får hem den go och gla´ kexchoklad sen lagom till besiktningen på fredag. Vi tog en provtur idag Arne och jag. Jag ville försäkra mig om att jag inte är vansinnig eftersom det bara är jag som känner att bilen rycker och har sig. Arne sa att nänä det här skulle inte JAG lämna in en bil för, man får räkna med att gammelbilar drar lite soppa och går lite ojämnt. Jo tjena, vi stannade till för jag ville att han skulle höra att den går ojämnt på tomgången. Arne provade att gasa till lite och där försvann jag i ett TOKSVART moln av avgaser..........det var ungefär som i "Den gröna milen" när John healar och sen spyr ur sig en massa svart goja. Kanske ska bli lite orolig förresten, tänk om min bil har helande krafter och faktiskt försöker fixa mig? Hmm......förmodligen....NOT! Så det var helt enkelt bara att puttra iväg den till verkstan, hoppas han klarar sig utan tandborste och pyjamas inatt.
Telefonen har inte ringt på väldigt länge, mobilen alltså. Undra om det är ett tecken på att man är raderad nu när man blivit bushbo eller om det helt enkelt är så att JAG inte heller hört av mig till folk eftersom vi haft så mycket stök här hemma? Jag skulle kunna gissa på det senare alternativet men snart snart är denna pärs över och vi kan bjuda hem folk utan att de ska tro att man bor mitt i en soptipp!

1 kommentar:

  1. Hopaas Ådin blir bra nu då o kan köra dig med glädje till jobbet:P Hha ha! O vi kommer gäran o hälsar på, stannar gärna över natten då nu när ni har masa extra rum över! Jihoo! Jag vill oxå ha ett stort hus! Med massa rum! ;) Pok på re gumsan...

    SvaraRadera