söndag 9 augusti 2009

Drakbåt 09

Ja då har sista sommarevanemanget rullat av stapeln. Vi var naturligtvis där för att föreviga spektaklet. Förra året tog vi (Korstaverket that is) oss till en bronsplacering trots suspekt styrning av rorsman som på något vis ville styra in oss i kajkanten. I år...tja....i år hade vi inte turen på vår sida. För er som inte vet hur detta fungerar berättar jag det nu: Först kör man lite av ett träningslopp. Det är inte så viktigt och man kan ta det lite lugnare. Andra loppet är blodigt allvar. Då måste man placera sig i toppen för att ta sig vidare till kvartsfinal. I kvartsfinalen blir man lottad om när man ska paddla och vilket lag man ska paddla mot. Har man tur får man ett lag som är lite sämre men har man otur så får man några som är bättre och då åker man ur direkt. Vilket skedde för vår del. Vi fick paddla mot fjolårets vinnare och damn vad tungt det var! Vi förlorade med, jag tror det var knappt en sekund, så vi åkte ur redan i kvarten. SKIT!
Sen kom det ju i alla fall en fest och den är ju rätt viktig den med :)
Här paddlar vi längst till höger (på bilden alltså) I paddelriktningen är vi till vänster....för att förvilla det hela alltså. GRÖN BÅT!


Vårt eminenta lag på väg
Alla lag får ta en bild med en liten medalj så tro inte att vi gick och drog hem nån supervinst....eller tröstpris för den delen.

Kvällen fortsatte med Jocke och Lola på Tandoori. Redan hemma på altan innan vi åkte grävde jag ner min renlevnadsinstinkt för kvällen. Tog mig en gin long drink och slappade lite i väntan på bussen. Hade ju tänkt köra bil men kom då på att jag förmodligen hade blivit tvungen att köra hem halva stan såååå jag struntade i det och tog bussen istället. Så det blev lite cider, lite Kaffe Carlsson och lite vin.( Läste för övrigt på min gin long drink att det endast gav 55 kcal per 100 ml....kan det verkligen stämma?? Känns lite otroligt.)
Sen drog vi vidare till öltältet och rockade till coverbandet tillsammans med några glada överlevare från mitt lag.

Idag blir det en del sol och bad. Sen ska vi dra västerut för att fira Annis och Johans lilla knodd som just fyllt ett år. Imorgon är det nya tag igen.

2 kommentarer:

  1. Vaddå, om du dricker upp den på 100m eller? Spelar det nån roll om man går, åker bil eller buss? Jag fattar inte vad avståndet har att göra med saken, eller bränner man några kcal medans man dricker....? ;)

    /Bror

    SvaraRadera
  2. Det var då väl själva jä......korrigerat nu Mr HAWKEYE!;)

    SvaraRadera