söndag 2 augusti 2009

A trip in nomansland....

Idag tog Arne med mig på en liten tripp. Jag hade ju tjatat om att vi måste ta med oss fika och åka och se nånting så sagt och gjort. En gång för länge sen.......


.....i ett län långt långt bort hade Arne stannat med lastbilen för att kissa. Då såg han en trapp ned till älven och tänkte "hmm hit måste vi åka någon gång". Så här startar vår färd, vid Utsikten i Sillre.
Mina excellenta pjucks var med...ja man tager vad man haver heter det :)


Strong woman hell yeah!


Här är vi vid Döda fallet....inte riktigt planen meeen tusan vi var så nära så.
Var liiiite suspekta gångvägar här och där, skulle vilja se nån med en rullstol här!
Lite djur hann vi med att se också, hopp lilla groda hopp!
Och smultron a la belgian blue.


Min älskling äter gomacka med pesto, mozzarella och grejer MMUMS!

Här grillade vi som ni såkart ser.

Testar självutlösaren...

Har kommit lite avsides den där jäkla naturstigen. Inte heeelt olikt oss :)

Jo jävlar ja, 1500 m.....2 km INNAN denna skylt stod det 25 METER!

Ja så kom vi då fram till den där satans hängbron, en stor besvikelse då jag trodde att bron faktiskt skulle HÄNGA, dock var det ju fint där förstås, men största överraskningen var ju att vi fick gå TILLBAKA SAMMA JÄVLA VÄG VI KOM IFRÅN!


Här börjar vi känna igen oss igen.....

UNDERBART att äntligen se lite folk igen och trappor och stigar som existerar, inte sumpmarken vi dragit fram i!






Ja alltså, för att summera detta så har det varit en mycket skön dag. Det började bra, det var enkelt att följa vägen längs trappor och ramper vid Döda fallet. Sen skulle vi ju natuuuurligtvis dra in på ett sidospår och vi hittade ju, som vanligt, inte den rätta vägen utan hamnade ute bland hyggen, sumpmark och grejer. Tur att vi tagit av oss stövlarna och dragit på oss foppa-tofflorna istället :) Först tog det en evighet att hitta fram till ett vindskydd som inte ens existerade men det fanns iaf plats att grilla så det gjorde vi. Sen skulle vi se den där hängbron. Hade vi LÄST informationen hade vi ju SETT att den var EN BIT BORT men det hade vi ju inte så vi traskade på :) Blev en liten omväg på en par-fem kilometer hihi men det är smällar man får ta, mysigt hade vi ändå!
Så nu sitter jag här, lite trött men belåten med en kycklingsallad i magen. Hade ju tänkt äta pizza men jag var inte ett dugg sugen så jag skippade det. Imorgon är ju en ny dag med en ny vecka och mitt nygamla liv tar vid.

1 kommentar:

  1. Tja Malin! Eftersom ni hann före oss till döda fallet kan du väl berätta för mig om den ens är möjligt att gå där med barnvagn???? Tänkte som göra lite sånt där skojj när Peter är ledig om nån vecka.

    ha det bra / Erika

    SvaraRadera