onsdag 19 augusti 2009

Veckans.....

Kan inte låta bli att uppmärksamma er på detta:

Veckans märkligaste: Schlagervärlden måste vara lamslagen nu..ööhhh? Har inte den Azerbajdzjanska (nej jag kunde inte stava till det på egen hand) polisen något annat att göra, typ spela kort, kasta tärning, kartlägga grannens vänsterprassel, peta näsan och räkna ut vem som har flest snorkusar för att sedan kartlägga dennes liv och leverne och gå ihop i korruption mot denne?

Omvänt tänkande: Smal av manligt sällskap Jag kan ju ändå tycka att det borde vara tvärtom. Män som ser kvinnor äta relaterar det väl ändå till något positivt? (OM de ens reflekterar över vad vi äter, herregud.) Så har jag i alla fall uppfattat det. Kvinnor tävlar mot kvinnor, alltså BORDE det vara så rent logiskt att vi "minsann ska visa att vi är hälsosamma och bättre", alltså väljer vi ett smalare alternativ i varandras sällskap....såvida inte sällskapet först vågar välja det fetaste fett, hänger inte resten på då?? Vi är så förbannat dumma!

Veckans.....nej ÅRETS fulaste: Väskmodet är hett igen....och jag som har förbannat svårt med att ens hålla en i handen....I guess I´m out!

Slutligen....veckans klipp: Tretton tänder utdragna Lite sveda och värk får man vara beredd på att stå ut med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar