onsdag 12 augusti 2009

Sova och jobba

Till skillnad från igår då jag vaknade fyra gånger mellan 08.00-13.00 när jag till slut gav upp och klev upp, så har jag fått sova sex timmar idag med endast ETT avbrott. Känner mig lite piggare med andra ord. Igår tog jag en springtur, den första på en månad. HERREGUD vad jobbigt det var!! Jag trodde allvarligt att jag skulle kollapsa, började fundera på vad jag skulle göra om jag ramlade ihop, hade ingen telefon med mig, hör någon om jag skriker osv. Haha ja ni hajar att det var tungt! Kvavt var det också, hur man än kippade efter luft så var det inte tillräckligt. Fick stanna en gång på hemvägen för att sträcka upp armarna ovanför huvudet och andas. Antar att sömnbrist, tryckande värme och akut brist på kondition inte var en bra kombination.

Idag tog jag en powerpromenad. Det var en sån där riktigt bra promenad när jag kände att allt var så vackert ute, luften var svalare än igår, jag kände mig stark och kry...ja lite euforiskt sådär.
Jag vet inte om det faktiskt är så att hösten gjorde en smygpremiärtur idag eller om det bara var tillfälligt men det var något som lurade bakom solens varma strålar. Lite kallare luft som smög in. På ett sätt känns det för jävligt, jag är inte klar med sommaren än, men på ett sätt känns det heeelt okej. Sitta med en filt ute på altan, dricka en kopp kaffe, gosa in sig i soffan på kvällen med lite tända ljus.....mmmm det blir nog rätt okej ändå.

Ikväll vankas det gym och sen jobb. Hoppas att jag känner mig piggare inatt, de två föregående har varit rent jävliga. Yr och illamående av trötthet, yuuäck!

Imorgon kanske kanske, men bara kanske, ska jag åka och kika på inlines. Tror att hösten blir en bra tid för övning då jag kan ha långbyxor, långärmat och en sjujäkla massa skydd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar