tisdag 4 augusti 2009

Hårdträning på stan

Herregud jag är heeelt färdig! VAD VAD VAAD har jag NUUU gjort? Tänker ni. Har jag sprungit fem mil? Städat hela huset två gånger? Gjort tusen armhävningar? Bestigit ett berg? Nää....jag har bara varit på stan i ynka tre timmar och det gör mig helt utslagen! Oftast innan första nattpasset på jobbet brukar jag se till att ha lite ärenden på stan, dödsviktiga saker som fika med en kompis eller bara drälla runt hehe för jag VET att jag blir helt off efteråt och lättare kan somna in under eftermiddagen. Har en grym träningsvärk i benen och rumpan också efter gårdagen så det var inte lätt att ta sig fram. Fick liksom vagga från sida till sida så benen började självsvänga...huga jobbigt vaaaaa? Jag borde sitta i en sån där vagn som småbarn sitter i, med ansiktet vänt mot föräldrarna då de inte klarar av för många nya intryck.

Idag var det shopping på schemat. Inte till mig egentligen utan jag skulle köpa födelsedagspresenter till Annis och Johans barn. Viktor fyller ett idag och Mikaela...ja hon fyllde för ett antal månader sen meeen vi har varit lite sena med uppvaktningen så att säga. Köpte ascoola kläder till Viktor, han är ju en smart ettåring så jag törs inte lägga ut bilder på dem än ifall han skulle surfa in :) Mikkis kommer få ett spel. Har inte hajat det själv riktigt men även hon är ett klipskt barn så jag känner mig fullständigt trygg med att hon löser det!
Själv har jag också tro det eller ej införskaffat lite nya träningskläder. En typisk dag med mig på stan är att jag provar och provar oooooch provar meeeen sen kommer Joakim von Anka, pekar med hela handen och säger att jag ska genast ta en träningsrunda i hans tänkarring. Så oftast blir det inga inköp. Har fortfarande inte handlat de där schyssta stövlarna som jag såg i Birsta förra veckan FAST att Therese gav mig tillåtelse att shoppa. Så idag blev jag så jävla trött på mig själv. Hade plöjt igenom de flesta affärerna men utan att ta fram kortet en endaste gång. Så helt plötsligt banade jag väg till HM där jag tjurprovade det mesta de hade i träningsklädesväg och detta fick slutligen flytta hem till oss:
Två linnen, en sport-BH och ett par trekvartsbrallor.
Halleluja för det! (Som min klasskamrat Marcus skulle sagt)

Nu kommer jag bli tokmotiverad att träna när jag ser me hot bottyyyy i speglarna hohoo vilken plaaaan!!!!! Nej men allvarligt talat så är det faktiskt roligare att träna om man har sköna, mysiga kläder som dessutom ser schyssta ut. Har ju alltid dömt ut de där som kommer tokmatchade till träning och det finns fortfarande en gräns men till viss del förstår jag dem. Sen hyllar jag appselut de som glider in i en t-shirt som ser ut som en schweizerost och brallor som ser ut som man nyss målat ladugården med dem. Det är stil det! Känner att jag skulle vilja lägga in lite tankar om det där men det tar vi en annan dag. Blir så långrandigt annars :)

1 kommentar:

  1. Skitsnygga! O du, chippa genast in o chacka skorna innan dom tar slut...
    Kram

    SvaraRadera