tisdag 18 augusti 2009

I think I´ve found GOD!

Satt och surfade lite lätt på Stadiums hemsida när jag halkade in på ett sidospår som ledde mig direkt till en uppenbarelse. Joachim Bartoll. Säger det namnet er något? Kanske för vissa men knappast för den stora massan som plöjer min blogg haha. Han är nämligen en höjdare inom träning och hälsa och HERREJÖSSES vad han skriver bra!! Kort och koncist, lättförståeligt och enkelt berättar han om träningens byggstenar så till och med JAG hänger med. Det är klart att det finns MASSOR av idéer och funderingar kring hur man ska träna och äta men det känns som att hans teorier är snarlika mina egna och vad som verkar funka för mig. Det jag gillade mest var att han menade att om man åt bra 90% av tiden så kunde man småfuska de resterande.....ME LIKE!! :) Okej det kanske inte var just DET som mest föll mig i smaken, hela hans ideologi känns jävligt rätt. Har egentligen inte tänkt på att olika typer av matkombinationer funkar för olika människor men enligt honom så ska min variant fungera klockrent på mig och det verkar ju stämma rätt bra iaf. Så...HE´S GOD and I´m a follower!

Idag är det mer träning som följer. Orkade dock inte ta någon morgonpromenad utan jag gonade ned mig i soffan med lite kaffe och täcke och tittade på TV istället. Ibland måste man prioritera helt enkelt. Ladda lite inför ett ryggpass. Har fortfarande träningsvärk sedan förra veckan så det återstår att se hur detta kommer funka. Men helvete jag blir tokig på tangentbordet!! Har lyckats trycka in någon funktion som gör att om jag ska hoppa in någonstans i texten för att lägga till ord så "äts " de följande orden upp. VAFAN HAR JAG GJORT?????? Somebody? Som kan berätta vad vad vaaaad jag gjort?

Typiskt mig.....ringde David igår, han ska också med och snacka inför de nya som ska börja utbildningen i höst. Insåg genast att jag redan ligger ljusår ifrån honom. Han har powepoint och hela köret klappat och klart, själv har jag inte ens en mening eller ens ett upplägg! Har för övrigt inte ens powerpoint på datorjäveln! HATAR sådana här grejer. På ett sätt känner jag att whatever, det blir som det blir, men på ett sätt vill jag ju göra bra ifrån mig. Det låter alltid som att "nä det är bara att berätta lite kort" och sen kommer alla med vääääärldens längsta föredrag. SKIT! Varför kan det inte bara vara lite uppsluppet och gemytligt? Nä fram med kostymen och seriösa minen. Jaja eller är det bara jag tro? Sen är jag inte ett dugg intresserad av att ansvara för detta heller, fattar inte ens att jag sa ja! Det känns bara som ett enda stort måste nu och tja, vi vet ju alla hur JAG ställer mig inför en sån grej. DISASTER!

2 kommentarer:

  1. du har förmodligen råkat trycka på "insert", testa att trycka på den knappen igen så borde det funka som vanligt;)

    SvaraRadera
  2. Tack kära kusin, du är en klippa :)

    SvaraRadera