onsdag 4 mars 2009

Den ena olyckan avlöser den andra

Ingen av mina små älsklingar mår speciellt bra just nu. Ådi har fått vila sen i söndags, tänkte att jag skulle ta honom på en tur i omgivningen senare under dagen och se om han bättrat på sig. Arne däremot, fick jag hem i söndags trött och slut. Han somnade före nio, vaknade klockan två och spydde hela natten, dagen och kvällen :( Just nu ligger han i soffan och vilar. Envis som han är ska han ändå testa att leka frisk. Igår försökte han äta riktig mat meeeeeen det gick väl inte sådär jättebra för magen sa nähä du unge man nu är det du som lägger dig igen! Ont i kroppen har han också, är svag och när han tror att han mår bra så börjar magen trilskas igen. Jag håller mig på ljusårs avstånd, försöker iaf, för jag vill inte bli sjuk. Stackars min lille älskling! Elektrikern och Riippa kom förbi i måndags. De tänkte koppla in badkaret och fixa ljus i badrummet meeeen de flydde hals över huvud när de såg Arne. TYYYPISKT!!! Jag vill BADA NÅN JÄVLA GÅNG!!!! Elektrikern ville inte ens ta i hand när de kom, "neeeej för faaaan jag har varit sjuk i 1,5 veckor, jag vill inte bli sjuk igeeeeeeen".....sen sprang de ut genom dörren. Jahapp, bara att vänta då.
Sitter och spanar in busstider på internet. Är sugen på att ta en tripp till 08-land och besöka den coolaste moster på jord. Var så länge sen jag gjorde något skoj, ja det var länge sen jag och Arne hittade på nåt skoj också. Inte för att vi inte har skoj ändååå men det vore mysigt att hitta på något bara vi två. Trodde vi skulle få inviga badet i helgen men då får vi nog göra egna bubblor vilket känns som a piece of cake med Arnes mage:) Nej det blir nog en liten resa för mig, är ju ändå ledig nästa vecka och det finns inget att göra här hemma. Jag vet hur det kommer bli, kliver upp på morgonen, eldar, åker och tränar, kommer hem, ligger i soffan alternativt spelar lite gitarr eller surfar, lagar mat och väntar på Arne. Har tröttnat att gå på stan så fort man är ledig, det finns ju annat att göra också som till exempel fixa lite varm choklad och mackor och dra ut i skidspåret en vacker vårdag, men hur många är det som har det intresset? Det är lite av och till, ibland måste jag få en liten dos stadsliv också, kan vara skönt att bara sitta och titta på folk men det finns ju andra saker som kan roa också. Nu ska jag servera blåbärssoppa till min lille man och sen drar jag igång en städning, en REJÄL sådan!

2 kommentarer:

  1. Hallå där, man kan ju fixa en termos o macka och ta en prommis runt Sidsjön oxå, eller?

    Alltid mysigt om solen skiner ;)

    SvaraRadera
  2. Stackarn! E väl mina söta barn som smittat.. huga! Håller med att du ska göra en liten tripp=) e ju alltid skoj att se o göra nå annat ju! Ha ha! Vi må ju ses nå snart, var typ evigheter sen sist så. Vill gärna se hur ni fått till det i huset=) PoK påre bruden!!

    SvaraRadera