söndag 8 mars 2009

Trojan virus helvete!!!!!

Alltså vem i helvete är det som är så satans sjuk i huvudet att de sitter och knåpar ihop en massa SKIT som sen ska skickas till en massa människor som de inte har en aning om bara för att jävlas???? Vi har fått ett virus i datorn, kan inte ta bort det för varje gång bredbandsbolagets säkerhetsblabla tar bort det återkommer det bara. Hur FAN tar man bort det???? Det heter trojan download win 32 agent bjoe....är det NÅN som har fått det eller vet hur man bär sig åt för att ta bort det???? KONTAKTA DÅ GÄRNA MIG!!!!!

Annars har det varit en finfin helg. Var ju barnvakt åt lillprinsen Ino, 4 mån gammal. SÅÅ SÖT!! Lägger in lite bilder här under:

"Hejhej bloggen här är jag som hållit Malin och Arne sysselsatta i helgen."

Lite roar de små, Arnes strumpa kommer aldrig bli densamma igen:)

Efter en lång promenad blir man ju lite trött...
Han var HUR DUKTIG som helst, hade endast några få dippar som inkluderade i att riva en blomkruka vilket endast var en skenmanöver för att vi skulle lämna matbordet så att han skulle kunna sätta i sig korv och potatis från Arnes tallrik, samt att tycka att tugga på ett rådjurskadaver i skogen var en kalasfin måltid. Jag höll väl inte riktigt med.
Ikväll har vi även invigt bubblet..wiiihaaaa.....det var....inte riktigt så mysigt som jag trodde i början för vi har inte en varmvattenberedare som håller måttet så vattnet var rätt kallt i början men sen vi fyllt på blev det riktigt bubbligt och skönt. Känns inte som att badrummet tillhör det övriga huset, känns istället som vi kliver in på nåt spa och hyr in oss en timme haha!
Nu blir det mer Beck så jag hinner inte skriva mer....är så satans frustrerad över det där förbannade viruset också!! HILFE!

2 kommentarer:

  1. Prova detta:

    http://www.scanforfree.com/04/trojan-downloader-win32-agent-bq-removal.html

    /mvh Janne

    SvaraRadera
  2. Prova detta på hunden http://www.youtube.com/watch?gl=SE&v=lc_U_t-U_yY

    SvaraRadera