torsdag 5 mars 2009

Vykort från mitt liv

När jag tittar på kortet jag har på förstasidan ser jag mitt liv, det är precis sådär mitt liv för alltid ska vara! Fullt med solsken, vinden i mitt hår, vatten, barfotadans, en brygga att hänga ut benen från så jag kan doppa tårna i vattnet, en gitarr naturligtvis, något gott att dricka, inte öl då jag inte tycker om det (luktar gott men smakar fan) och om man petar ut den där halvbleke mannen på sidan där och stoppar in Arne istället så har vi nått fulländning! Jag saknar dock en hel drös med släkt och vänner men vi säger att de finns i mitt välfyllda huvud och vips DÄR har vi nått nirvana! Ååååh har man fått lite vårkänslor kanske nu när temperaturan nosar på nollan :)
Nu är det bestämt iaf, på söndag me goes Stockholmo! Moster bestämde mitt annars så veliga jag när jag nyss ringde och frågade vad hon gjorde. "Bäddar din säng." Japp då var det bestämt! Ska faktiskt bli jätteskönt att träffa henne på tu man hand, det var åratal sen det hände. När jag var liten var hon min idol, I WANNA BE JUST LIKE YOU stod nästan präntat i fontanellen på mig sen födseln. Var såååå stolt när hon målade naglarna på mig men såhär i efterhand är jag inte lika mäkta stroppig sen jag fick veta att enda orsaken till att hon gjorde det var för att få mig att sitta still och tyst ett längre tag så hon skulle få lite lugn och ro haha! Nu ska jag dock åka ned och bara ta det lugnt, ta lite promenader, strosa på stan, kanske shoppa lite om andan faller på, ja bara ha lite miljöombyte helt enkelt.
Känns skönt att ha nästa vecka planerad. På torsdag kommer brudarna hit och ska käka lite och spana in bygget. En hemskt social vecka kommer det att bli. Hoppas bara att elektrikern hinner hit och fixa strömmen till badet så vi kan glida ned och fira in helgen på fredagkväll...aaaahhh....
Något som även kommer äga rum i detta hus inom en snar framtid är....håll i er nu för detta kan ses som det tas från tomma intet.....att JAG...jo JAG..kommer att hålla en liten träff för småbarnsföräldrar. Och göra VAD? tänker ni nu, anordna angry management-kurser när barnen är sjövilda och man vill knyta fast dem i gardinen? Nepp serru, jag tänker bara fixa lite tilltugg och tak över huvudet, mingla lite och se till att alla har det bra. Det kommer hit en tjej som säljer barnkläder och eftersom 98% av mitt sociala nätverk äger en eller två telingar alternativt ska kläcka en och annan så vore det väl finemang om jag kunde slå en jävla massa flugor på käften genom att dels bidra till hennes verksamhet, men räven bakom örat är att DÅ FÅR JAG JU ÄNTLIGEN TRÄFFA ER ALLA!!!!! :) Så om ni läser det här, HÖR AV ER om ni kan och vill komma, ja jag vet ju inget datum än men ändå. Annars kan ni lugnt luta er tillbaka för jagkommer jaga er med blåslampa i vilket fall woooord!

1 kommentar:

  1. att du inte "klippte" bort den där halvbleke mannen på bilden!? Han vill ju man inte ha på nån bild! hehehehee...fast det kunde ha varit värre...tänkt dig en rödhårig, skäggig "man" med pingvinfötter som suttit där!
    Ses på torsdag!!! jag längtar att få träffa dig och Gugge! Krammm

    SvaraRadera