söndag 15 mars 2009

Fantastisk söndag

Om jag var oklar igår när jag skrev berodde det på att jag var så less. Klargör härmed att jag hade velat (så även min bror) att Caroline af Ugglas VANN men så blev icke fallet.

Annars har jag intet nytt att förtälja, har inte sett några nyheter ens så jag är ovetandes om omvärlden. Det enda jag gjort är att ha haft en fantastisk dag! Bror och Therese sov ju över sen igår så vi hade gemensam frukost. Efter det pulade Arne och bror på med tv:n, jag och Therese softade i soffan. När de åkte hem tog jag och Arne en låååååååååång skidtur. ÄNTLIGEN har jag fått ner mina skidor från Kälen!!!! Det såg väl ut ungefär som nedan, dock har jag stulit denna från da web:



Helt fantastiskt att vi faktiskt bor som vi bor nu, bara att dra på sig skidstassen och ge sig ut, slippa ta bilen till ett spår. På jobbet vill de att jag ska åka Vasaloppet nästa år, jag är sugen men vette tusan ändå. Jag har ju lite småfobi för att åka runt runt i ett spår a la Sidsjön med hundra andra motionärer, jag vill ju hellre ut som idag, helt ensam i skogen lyckligt ovetandes om lodjur och andra monster. Problemet där är väl bara att det inte finns ett riktigt spår att åka i, bara skoterspår, så jag antar att man måste mata några mil i ett draget spår för att få in lite teknik und so weiter. Eller har jag fel? Är det någon som åkt Vasaloppet som läser detta tro? Förmodligen inte men värt ett försök:)

Jag har haft fan så svårt att få ut Arne i naturen, konstigt eftersom förr har det inte varit något större svårighet men idag tyckte han att det var jättemysigt. Tror att han har en bild där jag vill ånga fram som en tokig med snoret rinnandes och mord i blicken, tävlingsinriktad till tusen och det enda som betyder nåt är att ha en konstant puls på över 200 haha! Okej när vi är ute och går, då vill jag verkligen GÅÅÅÅ i RASK takt, inget PRO-party här inte! Men det är faktiskt mysigt att bara skida lite lugnt och lyssna på naturen också.
Efter skidturen fixade vi lite mat och sen tog vi ett långt välförtjänt bad...aaaahhhhhh! Sitter här nu, lagom mör och avslappnad, snart är det Beck igen. Håller tummen att jag ska klara av att vara vaken filmen ut. Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar