onsdag 18 mars 2009

Hänt i veckan

Högst upp på listan ligger min (lilla men ändock) löneförhöjning.

Tvåa kommer berömmet jag fick under lönesamtalet. Me good, better then good:)

På tredje plats hamnar att jag sprang (ja jag är inte säker på om det är 7 eller 8 km) men nåt däromkring på 42 min. Tänker jobba mig upp till en mil (skulle klara det nu men är lite lat hehe) men sen får det vara färdigt med sträckan, då är det bara att pinna på snabbare och snabbare.

Fyra hamnar det faktum att jag nog inte behöver betala den där mellanskillnaden för tilläggstjänsten på gymet, wiihaa! Vad ska jag handla för de pengarna då tro?

På femte plats, hade hamnat högre om vi hade kunnat poppa allt igår, kommer vårt ljudpaket. Just i detta nu håller Arne på att svettas med kablarna och inställningar, det låter ibland....väldigt HÖGT!

Sexa hamnar vetskapen om personalfesten som kommer äga rum den 30 maj.....det som är överraskande BRA är att vi inte JOBBAR då wooooaaahhhh..Våningen here we come!!

Sjua kommer vårens antågande, äntligen! Hade också hamnat högre upp meeeen solen gör så att vår uppfart blir som kvicksand och jag tar mig knappt hem med bilen. TINA FORTARE!

Åtta hamnar min date med Sara som är tänkt att ske imorgon. Det har hänt att det inte blivit av förr så I won´t hold my breath for it just yet!

Niondeplatsen kniper min coach som imorgon ska lova mig att jag kommer se ut såhär:



......om en par tre månader ;) Yeeeaaah I dream on!
Pink måste vara världens vackraste kvinna over all! Alltså jag svär, om jag vore lesbisk skulle jag följa henne slaviskt tills hon insåg att I´M THE ONE!! Jag kan inte klandra Arne för att han håller med, herregud han har väl ögon att se med. Jag kan inte ens bli svartis, nää jag är stolt över att han tycker så. Det är ju klart bättre än om han hade dyrkat marken som...ja inte vet jag, Victoria Silvstedt, Blondinbella eller nåt annat spån, går på. (OBSERVERA att jag har en misstanke om att ingen av dem EGENTLIGEN är blåsta på riktigt men att de SPELAR på det gör mig vansinnig!!) Nej Pink är en perfekt blandning av allt som representerar oss tjejer, hon kan vara både cool, töntig, kvinnlig, manlig, tuff, mjuk, snäll, bitchig....ja nu ger jag mig, jag trooor ni hajat.

På rikigt tror jag att jag imorgon kommer inse att om jag vill ha en kropp som hennes innefattar det raska morgonpromenader VARJE morgon, konditionsträning så tungan blir blå, en styrketräningsmetod jag inte begriper mig på samt en kost som inte är av denna värld. Would I make it? Arne tänker inte hänga på iaf, han gjorde klart för mig att om jag tänker leva på tonfisk och kyckling utan skinn så tänker inte han vara med! :) Förståndig ung man!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar