lördag 28 mars 2009

Mackor here I come!!

Just i detta nu bakar jag kolhydratfria mackor och jag svär, om detta fungerar är jag i himlen! Det enda jag egentligen saknar är ju mina kära morgonmackor så jag hoppas att detta är mitt substitut. Ser ju direkt att jag misslyckats eftersom det stod att man skulle klicka ut fyra stora eller åtta små och "tänk på att de rinner ut lite"...LITE??!!! Tittar jag in i ugnen ser jag bara EN ENDA STOR macka, kanske blev en pizzabotten istället? Nästa gång får jag nog grädda några få i taget så att detta inte händer igen. Men de eller den ser fin ut iaf, gyllenbrun och macklik, eller så är det bara in my own mind:)

Nu är de uttagna ur ugnen. Tänkte ta en bild för att visa att man inte ska vara rädd för att pröva sina vingar. Kan jag så kan ALLA JAG SVÄR! Måste dock ladda batteriet till kameran så ni får vänta med andakt och spänning:) De ser lite suspekta (rent av som skit) ut men om jag kan lura munnen till att det här är det mest fantastiska ever så känner jag att jag lyckats. Det är inte alltid det som syns som är det bästa, men jag är lite oroad eftersom man ändå mestadels äter med ögonen. Well well om en stund vet vi.

Igår var vi och grattade Magnus (inte kärebror utan Pernillas Magnus) som fyllde 29 år. Ni må tro att det var rent jävligt att se Arne håva in flera bitar smörgåstårta och vad gjorde jag då? Som en hök karvade jag ihop resterna av räkor, majonäs, ägg och grönsaker som låg på fatet. Det var egentligen jävligt dumt gjort för då kände jag ju smaken av det jag missade. Pernillas mamma gör de GRYMMASTE smörgåstårtorna!! Tror jag ska beställa ett gäng av henne när jag slutar med den här skiten:)
Eftersom jag inte är tjock så tror jag alltid att folk ska himla med ögonen och tycka att jag är nåt slags pucko som börjar med den här kosten men knepigt nog är det inte alls så. Jo ibland, men igår när jag förklarade varför jag inte kunde äta så sa alla bara typ "jaha när började du, hur länge ska du hålla på, hur går det" osv. Inga konstigheter alltså.

Natten gick fort och bra. I natt har vi sån tur att vi får flytta FRAM klockan just vid ett kritiskt ögonblick, när man tycker att "jo det går rätt fort inatt" och så inser man att man har hälften kvar och då går det inte lika fort igen. Jag har sovit bra också. Brukar alltid vakna tusen gånger för att sen ge upp vid tolvtiden och sen vara trött resten av dagen. Vet inte om det beror på att jag dragit ned på kaffet och bara druckit högst en kopp eller om det är en tillfällighet men jag har sovit ända fram till halvtre-tre och nu känner jag mig rätt okej.
Japp det var mina dagsbetraktelser det:) Som vanligt vet jag inte vad som händer i resten av världen men jag återkommer nog snart om det så fort jag är på rätt sida dygnet igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar