måndag 16 mars 2009

Så har vi passerat och kasserat måndagen

Idag när jag var på väg hem såg jag en man som kom och gick med två kartonger från Charm, förmodligen tårtor. Jag tänkte "Åh va mysigt, han ska säkert hem och fira någon som fyller år eller gratulera någon på jobbet." Jag undrar var man får de där associatonerna ifrån? Det måste ju vara något som formas redan från barnsben. Jag menar, det kunde ju lika gärna vara så att han var bulimiker och skulle hem och trycka i sig den på egen hand för att sen kräkas upp dem, han kanske har ett hemskt liv egentligen. Nu tror jag FÖRMODLIGEN inte att det på det sättet, risken är nog liten, men ändå kvarstår det faktum att man länkar ihop olika bilder, känslor, uttryck och utseenden med vissa saker. Hur ska man göra för att ändra på det? Är det kanske mina egna förutfattade meningar som spelar mig ett spratt? Det är det definitivt ibland, men en del saker är nog generella för alla. Vem skulle tänka på hemskheter när de ser en tårta? Såvida man inte varit med om något speciellt vill säga då.

Var på Helex idag också. Har inte gymmat på drygt en vecka, tänkte ta lite paus tills jag har träffat min coach så att han får ändra på lite grejer till mig. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig dock...."Jag vill bli slimmad och få synliga muskler, däremot vill jag inte se stor ut"......öööhhh? Eller ska jag säga "Hej jag vill att du förvandlar mig till Pinks bodydouble!" Får välan se hur detta slutar, jag är fortfarande inne på att åka Vasaloppet nästa år men samtidigt är det skönt att det bara är ett STORT KANSKE!! Vore kanske enklare att ha det som mål istället för Pink :) Blev lite besviken när jag fick veta att de höjt avgiften med fan 400-500 spänn! Trodde hela min friskvårdspeng som jag får från jobbet skulle täcka allt men icke, här får man pynta i lite ur egen ficka också. Ska väl inte gnälla, det är inte alla som har gratis träningskort.

Är lagom slut efter en springtur också, skönt att springa på kvällen för man blir avslappnad som få....hoppas hålla mig vaken tills efter Arnes och mitt favvoprogram "2 and ½ men"....min humor det! Puss och hångel inget krångel!

2 kommentarer:

  1. Du menar slimmad som mig eller....? :-o
    Pinnsmal men ändå så pass hängstjärt så en penna fastnar under om man provar (har faktiskt provat)

    SvaraRadera
  2. 54tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt689vbbbbbbbcccccccchhhhhhhhhCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTGF5

    KRAM PYRET (Hon ville hälsa men sen skulle hon skriva själv så är kommer det) :-)

    SvaraRadera